Celozrnné tortilly s fazolemi, avokádem a zeleninou

Porce: 2
Doba příravy: 20 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Celozrnné trotily
2 kusy
Červené fazole v chilli omáčce
150 g
Avokádo
1 kus
Špenát
30 g
Rajče
1 kus
Červená cibule
1/2
Sůl
dle chuti
Pepř
dle chuti
Tabasco omáčka
dle chuti

Postup

Na pánev si dáme ohřát červené fazole v chilli omáčce.

Mezitím si na kostičky nakrájíme avokádo, rajče a červenou cibuli. Čerstvý špenát důkladně propláchneme vodou.

Připravíme si dvě celozrnné tortilly, přidáme na ně nejdříve listy špenátu, následně ohřáté červené fazole, avokádo, rajče a červenou cibuli.

Vše dochutíme solí, pepřem a pár kapkami tabasco omáčky.

Tortilly opatrně zabalíme a dáme na chvilku opéci na pánev.

Jakmile je povrch tortill křupavý, přesuneme je na talíř, rozřízneme na dvě poloviny a podáváme.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Špenátový salát s koprem a ředkvičkami

Špenátový salát s koprem a ředkvičkami

Bez lepku, Saláty
40 min.
4 porce
Fotografie: Bezlepkové vanilkové rohlíčky

Bezlepkové vanilkové rohlíčky naší babičky

Bez lepku, Veganské, Vegetariánské
1,5 hod.
3,5 plechu
Fotografie: Linecké bezlepkové cukroví

Linecké bezlepkové cukroví

Bez lepku, Sladké
2 hodiny
5 plechů
Fotografie: Veganské linecké cukroví veganské

Veganské linecké cukroví

Sladké, Veganské
2 hodiny
3 plechy
Fotografie: Špaldové linecké cukroví s domácí marmeládou

Špaldové linecké cukroví s domácí marmeládou

Bez laktózy, Sladké, Vegetariánské
15 min.
40 ks