Celozrnné tortilly s fazolemi, avokádem a zeleninou

Porce: 2
Doba příravy: 20 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Celozrnné trotily
2 kusy
Červené fazole v chilli omáčce
150 g
Avokádo
1 kus
Špenát
30 g
Rajče
1 kus
Červená cibule
1/2
Sůl
dle chuti
Pepř
dle chuti
Tabasco omáčka
dle chuti

Postup

Na pánev si dáme ohřát červené fazole v chilli omáčce.

Mezitím si na kostičky nakrájíme avokádo, rajče a červenou cibuli. Čerstvý špenát důkladně propláchneme vodou.

Připravíme si dvě celozrnné tortilly, přidáme na ně nejdříve listy špenátu, následně ohřáté červené fazole, avokádo, rajče a červenou cibuli.

Vše dochutíme solí, pepřem a pár kapkami tabasco omáčky.

Tortilly opatrně zabalíme a dáme na chvilku opéci na pánev.

Jakmile je povrch tortill křupavý, přesuneme je na talíř, rozřízneme na dvě poloviny a podáváme.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Sójové maso po Katalánsku

Sójové maso po Katalánsku

Veganské, Vegetariánské
90 min.
3 porce
Fotografie: Maková bábovka

Maková bábovka

Sladké
25 min.
14 ks
Fotografie: Cuketové nudle s Cottage

Cuketové nudle s Cottage

Bez lepku, Saláty
35 min.
1 porce
Fotografie: brokolicová polévka

Polévka brokolicová

Polévky
15 min.
2 porce
Fotografie: čoko kostky

Čoko kostky

Sladké
30 min.
9 ks