Celozrnné tortilly s fazolemi, avokádem a zeleninou

Porce: 2
Doba příravy: 20 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Celozrnné trotily
2 kusy
Červené fazole v chilli omáčce
150 g
Avokádo
1 kus
Špenát
30 g
Rajče
1 kus
Červená cibule
1/2
Sůl
dle chuti
Pepř
dle chuti
Tabasco omáčka
dle chuti

Postup

Na pánev si dáme ohřát červené fazole v chilli omáčce.

Mezitím si na kostičky nakrájíme avokádo, rajče a červenou cibuli. Čerstvý špenát důkladně propláchneme vodou.

Připravíme si dvě celozrnné tortilly, přidáme na ně nejdříve listy špenátu, následně ohřáté červené fazole, avokádo, rajče a červenou cibuli.

Vše dochutíme solí, pepřem a pár kapkami tabasco omáčky.

Tortilly opatrně zabalíme a dáme na chvilku opéci na pánev.

Jakmile je povrch tortill křupavý, přesuneme je na talíř, rozřízneme na dvě poloviny a podáváme.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Kari rýže s cizrnou a polníčkem

Kari rýže s cizrnou a polníčkem

Těstoviny a rýže, Veganské, Vegetariánské
90 min.
4 -5 porcí
Fotogrfie: Gnoochi s žampiony a cottage

Gnocchi s houbami a Cottage

Ostatní, Bez lepku
40 min.
3 - 4 porce
Fotografie: Čokoládový chia pudink

Čokoládový chia pudink

Vegetariánské, Sladké, Veganské
30 min + 4 hod. v lednici
4 porce
Fotografie: Bramboračka babičky Janičky

Bramboračka babičky Janičky

Polévky, Veganské, Vegetariánské
60 min.
5 porcí
Fotografie: Bezlepkové odpalované těsto

Bezlepkové odpalované těsto

Bez lepku, Sladké
2 - 2,5 hod
3 plechy