Celozrnné tortilly s fazolemi, avokádem a zeleninou

Porce: 2
Doba příravy: 20 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Celozrnné trotily
2 kusy
Červené fazole v chilli omáčce
150 g
Avokádo
1 kus
Špenát
30 g
Rajče
1 kus
Červená cibule
1/2
Sůl
dle chuti
Pepř
dle chuti
Tabasco omáčka
dle chuti

Postup

Na pánev si dáme ohřát červené fazole v chilli omáčce.

Mezitím si na kostičky nakrájíme avokádo, rajče a červenou cibuli. Čerstvý špenát důkladně propláchneme vodou.

Připravíme si dvě celozrnné tortilly, přidáme na ně nejdříve listy špenátu, následně ohřáté červené fazole, avokádo, rajče a červenou cibuli.

Vše dochutíme solí, pepřem a pár kapkami tabasco omáčky.

Tortilly opatrně zabalíme a dáme na chvilku opéci na pánev.

Jakmile je povrch tortill křupavý, přesuneme je na talíř, rozřízneme na dvě poloviny a podáváme.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Rizoto se žampiony a hráškem

Rizoto s hráškem a žampiony

Těstoviny a rýže
45 min.
3 porce
Fotografie: Mrkvový salát s kedlubnou

Mrkvový salát s kedlubnou

Saláty, Veganské, Vegetariánské
45 min.
3 porce
Fotografie: Kuskus a červenou řepou a polníčkem

Kuskus s červenou řepou a polníčkem

Vegetariánské, Veganské
30 min.
3 porce
Fotografie: Kopřivový nákyp

Kopřivový nákyp

Ostatní
60 min.
8 ks
Fotografie: salát s cizrnou

Salát s cizrnou

Saláty
15 min.
1 porce