Zapečené žampiony s avokádem

Porce: 1 porce
Doba příravy: 40 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Žampiony
5 ks
Mrkev
1 ks
Avokádo
1 ks
Sůl, pepř
Dle chuti

Postup

Zapečené žampiony s avokádem můžete podávat jako lehký veganský oběd i večeři. Příprava je snadná a rychlá. Přejeme dobrou chuť!

Postup:

Žampiony očistíme, vyndáme nožičky – ty nakrájíme a žampiony vydlabeme.

Avokádo rozmačkáme, přidáme sůl a pepř.

Mrkev nastrouháme.

Vše v misce spojíme a plníme vnitřek žampionů.

Zakápneme kapkou olivového oleje.

A dáme péct do trouby na 190 stupňů Celsia (cca 20 minut).

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Špenátové vafle bez lepku

Špenátové vafle bez lepku

Bez lepku, Slané pečivo
45 - 60 min.
12 ks
Fotografie: Polévka z rukoly a brambor

Polévka z rukoly a brambor

Polévky
45 min.
4 porce
Fotografie: Vrstvený salát z bulguru a rukoly

Vrstvený salát z bulguru a rukoly

Saláty, Veganské, Vegetariánské
45 min.
5 porcí
Fotografie: Salát z červené čekanky a polníčku

Salát z červené čekanky a polníčku

Saláty, Veganské, Vegetariánské
20 min.
4 porce
Fotografie: Tortillové košíčky

Tortillové jednohubky s avokádovou pomazánkou

Slané pečivo, Ostatní
20 min.
12 ks