Výživný tuňákový sandwich

Porce: 3
Doba příravy: 10 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Tuňák
80 g
Vařená cizrna
120 g
Žitný chléb
2 plátky
Červená cibule
1/3 hrnku
Celer
1/3 hrnku
Ředkvička
1/3 hrnku
Veganská majonéza
dle chuti
Sůl
dle chuti
Pepř
dle chuti

Postup

Nejprve nakrájíme červenou cibuli a celer na malé kousky. Poté nakrájíme ředkvičky nahrubo.

Vařenou cizrnu vložíme do mixéru a mixujeme 1 až 2 minuty, následně smícháme v misce všechny ingredience.

2 kousky žitného chleba vložíme do toustovače nebo je lehce osmahneme na pánvi.

Připravenou tuňákovou směs vložíme mezi chleby a tím nám vznikne hotový pokrm.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Rýžové nudle s krevetami

Rýžové nudle s krevetami

Těstoviny a rýže, Ostatní
30 min.
2 porce
Fotografie: Ovesná placka s ořechy

Ovesná placka s ořechy

Sladké
10 min.
1 porce
Fotografie: Kari s rýží a tofu

Kari s rýží a tofu

Těstoviny a rýže, Veganské, Vegetariánské
45 min.
3-4 porce
Fotografie: krémová polévka z bílého chřestu

Krémová polévka z bílého chřestu

Polévky
30 min.
3 porce
Foto: Quiche s hráškem a brambory

Quiche s hráškem a brambory

Bez lepku, Luštěniny, Slané pečivo
50 min.
8 ks