Dýňový perník

Porce: 6 ks
Doba příravy: 15 min. + pečení

Gynex

Reklama

Ingredience

Dýně
300 g
Ovesné vločky
30 g
Vejce
2 ks
Prášek do pečiva
1 ks
Skořice
1 lžička
Erythritol
150 g
Protein
15 g

Postup

Dýňový perník neobsahuje mouku, ale hlavní ingrediencí jsou ovesné vločky a dýně. Dýně perníku dodá vláčnost a jemnost. Ochutnejte zdravý recept bez cukru.

Postup:

Dýni umyjeme a uvaříme do měkka.

Poté ji rozmixujeme na pyré.

Vločky smícháme s vajíčky, přidáme prášek do pečiva, sladidlo, skořici, protein a pyré.

Všechny ingredience pečlivě promícháme na hladké těsto a pečeme na 180 stupňů Celsia přibližně 20 min.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Cuketová roláda

Cuketová roláda

Slané pečivo, Ostatní
60 min.
20 ks
Fotografie: pomazánka z lilku

Pomazánka z lilku

Ostatní
90 min .
5 - 6 krajíců chleba
Fotografie: Lasagne z lilku a cukety

Lasagne z lilku a cukety

Bez lepku, Ostatní
120 min.
6 porcí
Fotografie: Tortilla s žampióny a zeleninou

Tortilla plněná žampióny a zeleninou

Veganské, Ostatní, Vegetariánské
20 min.
2 porce
Fotografie: mrkvová polévka

Mrkvová polévka s vločkami

Polévky
20 min.
2 porce