Výživný tuňákový sandwich

Porce: 3
Doba příravy: 10 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Tuňák
80 g
Vařená cizrna
120 g
Žitný chléb
2 plátky
Červená cibule
1/3 hrnku
Celer
1/3 hrnku
Ředkvička
1/3 hrnku
Veganská majonéza
dle chuti
Sůl
dle chuti
Pepř
dle chuti

Postup

Nejprve nakrájíme červenou cibuli a celer na malé kousky. Poté nakrájíme ředkvičky nahrubo.

Vařenou cizrnu vložíme do mixéru a mixujeme 1 až 2 minuty, následně smícháme v misce všechny ingredience.

2 kousky žitného chleba vložíme do toustovače nebo je lehce osmahneme na pánvi.

Připravenou tuňákovou směs vložíme mezi chleby a tím nám vznikne hotový pokrm.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Meduňkový sirup

Meduňkový sirup

Nápoje
48 hod + 30min.
4 l
Fotografie: levandulový sirup

Levandulový sirup

Nápoje
30min + 24hod.
5,5 l
Fotografie: Zelňačka polévka

Zelňačka

Polévky, Veganské, Vegetariánské
60 min.
4 porce
Fotografie: Fitness cake

Fitness cake

Sladké
50 min.
8 ks
Omeletové muffiny

Omeletové muffiny

Bez laktózy, Ostatní
45 min.
7 ks