Výživný tuňákový sandwich

Porce: 3
Doba příravy: 10 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Tuňák
80 g
Vařená cizrna
120 g
Žitný chléb
2 plátky
Červená cibule
1/3 hrnku
Celer
1/3 hrnku
Ředkvička
1/3 hrnku
Veganská majonéza
dle chuti
Sůl
dle chuti
Pepř
dle chuti

Postup

Nejprve nakrájíme červenou cibuli a celer na malé kousky. Poté nakrájíme ředkvičky nahrubo.

Vařenou cizrnu vložíme do mixéru a mixujeme 1 až 2 minuty, následně smícháme v misce všechny ingredience.

2 kousky žitného chleba vložíme do toustovače nebo je lehce osmahneme na pánvi.

Připravenou tuňákovou směs vložíme mezi chleby a tím nám vznikne hotový pokrm.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: řepné placky

Řepné placky

Veganské, Ostatní, Vegetariánské
20 min.
5 ks
Fotografie: Salát s čekankou

Salát s čekankou

Saláty
30 min.
4 porce
Fotografie: Kuskus s rukolou a brusinkami

Kuskus s rukolou a brusinkami

Bez laktózy, Bez lepku
30 min.
4-5 porcí
Fotografie: Mrkvový salát

Mrkvový salát

Saláty
15 min.
1 porce
Fotografie: Pomazánka z bílé ředkve a tvarohu

Pomazánka z bílé ředkve a tvarohu

Ostatní
30 min.
3 porce