Výživný tuňákový sandwich

Porce: 3
Doba příravy: 10 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Tuňák
80 g
Vařená cizrna
120 g
Žitný chléb
2 plátky
Červená cibule
1/3 hrnku
Celer
1/3 hrnku
Ředkvička
1/3 hrnku
Veganská majonéza
dle chuti
Sůl
dle chuti
Pepř
dle chuti

Postup

Nejprve nakrájíme červenou cibuli a celer na malé kousky. Poté nakrájíme ředkvičky nahrubo.

Vařenou cizrnu vložíme do mixéru a mixujeme 1 až 2 minuty, následně smícháme v misce všechny ingredience.

2 kousky žitného chleba vložíme do toustovače nebo je lehce osmahneme na pánvi.

Připravenou tuňákovou směs vložíme mezi chleby a tím nám vznikne hotový pokrm.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Mrkvové bezlepkové houstičky

Mrkvové bezlepkové houstičky

Bez lepku, Slané pečivo
60 min.
6 - 7 ks
Fotografie: Citrónový koláč bez lepku

Citrónový koláč bez lepku

Bez lepku, Sladké
70 min.
8 - 12
Fotografie: Osvěžující vrstvený salát

Osvěžující vrstvený salát

Saláty
30 min.
4-5
Fotografie: koláč s meruňkami

Meruňkový koláč

Sladké
50 min.
9 ks
Fotografie: cuketové placky

Cuketové placky

Bez laktózy, Ostatní
25 min.
5 ks