Výživný tuňákový sandwich

Porce: 3
Doba příravy: 10 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Tuňák
80 g
Vařená cizrna
120 g
Žitný chléb
2 plátky
Červená cibule
1/3 hrnku
Celer
1/3 hrnku
Ředkvička
1/3 hrnku
Veganská majonéza
dle chuti
Sůl
dle chuti
Pepř
dle chuti

Postup

Nejprve nakrájíme červenou cibuli a celer na malé kousky. Poté nakrájíme ředkvičky nahrubo.

Vařenou cizrnu vložíme do mixéru a mixujeme 1 až 2 minuty, následně smícháme v misce všechny ingredience.

2 kousky žitného chleba vložíme do toustovače nebo je lehce osmahneme na pánvi.

Připravenou tuňákovou směs vložíme mezi chleby a tím nám vznikne hotový pokrm.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: makový koláč s mascarpone

Makový koláček s mascarpone

Sladké
15 min.
8 ks
Fotografie: Zapečená rajčata s hermelínem

Zapečená rajčata

Ostatní
10 min.
1 porce
Fotografie: kokosový mugcake

Kokosový mugcake

Sladké
10 min.
1 porce
Fotografie: jablečné sušenky

Jablečné sušenky

Sladké, Ostatní, Vegetariánské
15 min.
7 ks
Fotografie: Salát se žampiony a polníčkem

Salát se žampiony a polníčkem

Saláty
40 min.
3 - 4 porce