Dýňový perník

Porce: 6 ks
Doba příravy: 15 min. + pečení

Gynex

Reklama

Ingredience

Dýně
300 g
Ovesné vločky
30 g
Vejce
2 ks
Prášek do pečiva
1 ks
Skořice
1 lžička
Erythritol
150 g
Protein
15 g

Postup

Dýňový perník neobsahuje mouku, ale hlavní ingrediencí jsou ovesné vločky a dýně. Dýně perníku dodá vláčnost a jemnost. Ochutnejte zdravý recept bez cukru.

Postup:

Dýni umyjeme a uvaříme do měkka.

Poté ji rozmixujeme na pyré.

Vločky smícháme s vajíčky, přidáme prášek do pečiva, sladidlo, skořici, protein a pyré.

Všechny ingredience pečlivě promícháme na hladké těsto a pečeme na 180 stupňů Celsia přibližně 20 min.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Mrkvový salát

Mrkvový salát

Saláty
15 min.
1 porce
Fotografie: Pomazánka z bílé ředkve a tvarohu

Pomazánka z bílé ředkve a tvarohu

Ostatní
30 min.
3 porce
Fotografie: Ovesná kaše do skleničky

Ovesná kaše do skleničky

Sladké
10 min.
1 porce
Fotografie: vafle z ovesných vloček

Vafle z ovesných vloček

Sladké
10 min.
1 porce
Fotografie: Špenatový mug cake

Špenátový mug cake

Slané pečivo, Ostatní
10 min.
1 porce