Dýňový perník

Porce: 6 ks
Doba příravy: 15 min. + pečení

Gynex

Reklama

Ingredience

Dýně
300 g
Ovesné vločky
30 g
Vejce
2 ks
Prášek do pečiva
1 ks
Skořice
1 lžička
Erythritol
150 g
Protein
15 g

Postup

Dýňový perník neobsahuje mouku, ale hlavní ingrediencí jsou ovesné vločky a dýně. Dýně perníku dodá vláčnost a jemnost. Ochutnejte zdravý recept bez cukru.

Postup:

Dýni umyjeme a uvaříme do měkka.

Poté ji rozmixujeme na pyré.

Vločky smícháme s vajíčky, přidáme prášek do pečiva, sladidlo, skořici, protein a pyré.

Všechny ingredience pečlivě promícháme na hladké těsto a pečeme na 180 stupňů Celsia přibližně 20 min.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Tvarohový bezlepkový cheescake s borůvkami

Tvarohový bezlepkový cheescake s borůvkami

Bez lepku, Sladké
120 min.
8 - 12 ks
Fotografie: Směs na topinky z bedel

Směs na topinky z bedel

Vegetariánské, Ostatní, Veganské
45 min.
3 - 4 porce
Fotografie: Polévka z patizonu a tofu

Polévka z patizonu s uzeným tofu

Polévky
60 min.
4 porce
Fotografie: Karbanátky z patizonu bez lepku

Karbanátky z patizonu bez lepku

Bez lepku
60 min.
25 ks
Fotografie: zapečený jogurt

Zapečený jogurt s čekankovým sirupem

Sladké
10 min.
1 porce