Dýňový perník

Porce: 6 ks
Doba příravy: 15 min. + pečení

Gynex

Reklama

Ingredience

Dýně
300 g
Ovesné vločky
30 g
Vejce
2 ks
Prášek do pečiva
1 ks
Skořice
1 lžička
Erythritol
150 g
Protein
15 g

Postup

Dýňový perník neobsahuje mouku, ale hlavní ingrediencí jsou ovesné vločky a dýně. Dýně perníku dodá vláčnost a jemnost. Ochutnejte zdravý recept bez cukru.

Postup:

Dýni umyjeme a uvaříme do měkka.

Poté ji rozmixujeme na pyré.

Vločky smícháme s vajíčky, přidáme prášek do pečiva, sladidlo, skořici, protein a pyré.

Všechny ingredience pečlivě promícháme na hladké těsto a pečeme na 180 stupňů Celsia přibližně 20 min.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Salát se žampiony a polníčkem

Salát se žampiony a polníčkem

Saláty
40 min.
3 - 4 porce
Fotografie: Sachr dort s jablky bez lepku

Sachr dort s jablky bez lepku

Bez lepku
90 min.
12 porcí
Fotografie: Těstoviny s žampiony, tofu a špenátem

Těstoviny se žampiony, tofu a špenátem

Těstoviny a rýže, Veganské, Vegetariánské
60 min.
3 porce
Fotografie: Slaný koláč s mozzarellou a řeřichou

Slaný koláč s mozzarellou a řeřichou

Bez lepku, Slané pečivo
70 min.
8 ks
Fotografie: Chřestovo-brokolicový krém

Chřestovo-brokolicový krém

Polévky
20 min.
4 porce