Salát z červené řepy a tuňáka

Porce: 50 min
Doba příravy: 1 porce

Gynex

Reklama

Ingredience

Řepa
1 ks
Tuňák
170 g
Kyselá okurka
1 ks
Bílý jogurt
1 lžíce
Sůl a pepř
dle chuti

Postup

Červená řepa v kombinaci s tuňákem je možná trochu nezvyklá, ale chuťově vás velmi překvapí. Navíc se červená řepa řadí mezi superpotraviny a je nabitá vitamíny a dalšími zdravými látkami. Vyzkoušejte salát z červené řepy a tuňáka a připravte si zdravou svačinku.

Postup:

Řepu očistíme a v celku uvaříme do měkka.

Necháme vychladnout a nakrájíme na malé kostičky.

K nakrájené řepě přidáme nadrobno nakrájenou kyselou okurku, tuňáka a jogurt.

Vše smícháme, osolíme a podle chuti i opepříme a je hotovo.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Špagety s cuketovou omáčkou

Špagety s cuketovou omáčkou

Omáčky, Těstoviny a rýže
Fotografie: Ovesné placičky

Ovesné placičky - slané sušenky

Slané pečivo
45 min + 5 h na namočení vloček
20 - 24 ks
Fotografie: Mrkvovo - jablečné muffiny bez lepku

Mrkvovo – jablečné muffiny bez lepku

Bez lepku, Sladké
60 min.
24 ks
Fotografie: Sójové maso po Katalánsku

Sójové maso po Katalánsku

Veganské, Vegetariánské
90 min.
3 porce
Fotografie: Maková bábovka

Maková bábovka

Sladké
25 min.
14 ks