Salát z červené řepy a tuňáka

Porce: 50 min
Doba příravy: 1 porce

Gynex

Reklama

Ingredience

Řepa
1 ks
Tuňák
170 g
Kyselá okurka
1 ks
Bílý jogurt
1 lžíce
Sůl a pepř
dle chuti

Postup

Červená řepa v kombinaci s tuňákem je možná trochu nezvyklá, ale chuťově vás velmi překvapí. Navíc se červená řepa řadí mezi superpotraviny a je nabitá vitamíny a dalšími zdravými látkami. Vyzkoušejte salát z červené řepy a tuňáka a připravte si zdravou svačinku.

Postup:

Řepu očistíme a v celku uvaříme do měkka.

Necháme vychladnout a nakrájíme na malé kostičky.

K nakrájené řepě přidáme nadrobno nakrájenou kyselou okurku, tuňáka a jogurt.

Vše smícháme, osolíme a podle chuti i opepříme a je hotovo.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Kari rýže s cizrnou a polníčkem

Kari rýže s cizrnou a polníčkem

Těstoviny a rýže, Veganské, Vegetariánské
90 min.
4 -5 porcí
Fotogrfie: Gnoochi s žampiony a cottage

Gnocchi s houbami a Cottage

Ostatní, Bez lepku
40 min.
3 - 4 porce
Fotografie: Čokoládový chia pudink

Čokoládový chia pudink

Vegetariánské, Sladké, Veganské
30 min + 4 hod. v lednici
4 porce
Fotografie: Bramboračka babičky Janičky

Bramboračka babičky Janičky

Polévky, Veganské, Vegetariánské
60 min.
5 porcí
Fotografie: Bezlepkové odpalované těsto

Bezlepkové odpalované těsto

Bez lepku, Sladké
2 - 2,5 hod
3 plechy