Veganský sýrový dip

Porce: 4
Doba příravy: 15 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Kešu
200 g
Horká voda
180 ml
Lahůdkové droždí
2 lžíce
Sušený česnek
1 lžička
Kmín
½ lžičky
Chilli koření
1 lžička
sůl, pepř
½ lžičky
Sladká paprika
½ lžíce

Postup

Nejprve do mixéru vložíme kešu společně s horkou vodou a necháme na chvíli louhovat. 

Mezitím si smícháme všechno koření v misce a poté je vložíme ke kešu do mixéru. Mixujte tak dlouho, dokud nebude směs téměř bez hrudek a dip je hotov.

Servírujeme s domácími krekry nebo zeleninou. 

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Špenátové vafle bez lepku

Špenátové vafle bez lepku

Bez lepku, Slané pečivo
45 - 60 min.
12 ks
Fotografie: Polévka z rukoly a brambor

Polévka z rukoly a brambor

Polévky
45 min.
4 porce
Fotografie: Vrstvený salát z bulguru a rukoly

Vrstvený salát z bulguru a rukoly

Saláty, Veganské, Vegetariánské
45 min.
5 porcí
Fotografie: Salát z červené čekanky a polníčku

Salát z červené čekanky a polníčku

Saláty, Veganské, Vegetariánské
20 min.
4 porce
Fotografie: Tortillové košíčky

Tortillové jednohubky s avokádovou pomazánkou

Slané pečivo, Ostatní
20 min.
12 ks