Strouhaná buchta

Porce: 16 ks
Doba příravy: 30 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Na těsto:
Špaldová mouka
400 g
Změklé máslo
50 g
Kokosový olej
50 g
Xylitol
100 g
Bílý jogurt
150 g
Vejce
1 ks
Holandské kakao
30 g
Prášek do pečiva
1 ks
Náplň:
Polotučný tvaroh
500 g
Zakysaná smetana
200 g
Vejce
1 ks
Vanilkový pudink
1 ks
Med
70 g
Vanilkový cukr
1 ks
Kůra z citrónu
1 ks

Postup

Všechny suroviny na těsto smícháme v míse.

Pak vysypeme na vál a vypracujeme kompaktní těsto.

Hotové těsto zabalíme do mikrotenové fólie a dáme na 2 hodiny do mrazáku.

V míse si připravíme z ostatních surovin tvarohovou náplň.

Ztuhlé těsto vyndáme rozdělíme na 2 poloviny a nastrouháme nahrubo na plech vyložený pečicím papírem.

Potřeme tvarohovou naplní a nastrouháme druhou částí těsta.

Pak vložíme do předehřáté trouby na 180 °C na 35 minut.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Vrstvený salát z bulguru a rukoly

Vrstvený salát z bulguru a rukoly

Saláty, Veganské, Vegetariánské
45 min.
5 porcí
Fotografie: Salát z červené čekanky a polníčku

Salát z červené čekanky a polníčku

Saláty, Veganské, Vegetariánské
20 min.
4 porce
Fotografie: Tortillové košíčky

Tortillové jednohubky s avokádovou pomazánkou

Slané pečivo, Ostatní
20 min.
12 ks
Fotografie: Honzovy buchty

Honzovy kynuté buchty s erythritolem

Sladké
40 min.
20 ks
Fotografie: Tvarohové lívance s pudinkem

Tvarohové lívance s pudinkem

Sladké
10 min.
2 porce