Špenátová roláda s Ricottou a lososem

Porce: 6 ks
Doba příravy: 20 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Špaldová hladká mouka
150 g
Mléko
300 ml
Vejce
1 ks
Baby špenát
150g
Ricotta
150g
Uzený losos
100 g
Sůl, olivový olej
Podle potřeby

Postup

Nejen dobře vypadá, ale i chutná. Špenátová roláda s Ricottou a lososem je vhodná k obědu i večeři a příprava je skutečně snadná.

Postup:

Připravíme si klasické těsto na palačinky – smícháme hladkou mouku, vejce a mléko a přidáme rozmixované lístky špenátu.

Pečeme na troše olivového oleje z obou stran.

Poté namažeme Ricottou, přidáme kousky uzeného lososa a srolujeme.

Dobrou chuť!

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Muffiny s Cottage a vločkami

Muffiny s Cottage a vločkami

Slané pečivo, Maso, Ostatní
15 min.
6 ks
Fotografie: banánový chlebíček

Banánový chlebíček

Sladké, Ostatní
20 min.
10 ks
Fotografie: Hrachová polévka

Hrachová polévka

Polévky, Bez lepku, Veganské, Vegetariánské
40 min.
4 porce
Fotografie: Salát z hlávkové kapusty a cizrny

Salát z hlávkové kapusty s cizrnou

Saláty, Luštěniny, Veganské, Vegetariánské
120 min.
5 porcí
Fotografie: Šeříkový sirup s granátovým jablkem

Šeříkový sirup s granátovým jablkem

Nápoje
2 hod.+ 24 hod.
2 l