Špenátová roláda s Ricottou a lososem

Porce: 6 ks
Doba příravy: 20 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Špaldová hladká mouka
150 g
Mléko
300 ml
Vejce
1 ks
Baby špenát
150g
Ricotta
150g
Uzený losos
100 g
Sůl, olivový olej
Podle potřeby

Postup

Nejen dobře vypadá, ale i chutná. Špenátová roláda s Ricottou a lososem je vhodná k obědu i večeři a příprava je skutečně snadná.

Postup:

Připravíme si klasické těsto na palačinky – smícháme hladkou mouku, vejce a mléko a přidáme rozmixované lístky špenátu.

Pečeme na troše olivového oleje z obou stran.

Poté namažeme Ricottou, přidáme kousky uzeného lososa a srolujeme.

Dobrou chuť!

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Sójové maso po Katalánsku

Sójové maso po Katalánsku

Veganské, Vegetariánské
90 min.
3 porce
Fotografie: Maková bábovka

Maková bábovka

Sladké
25 min.
14 ks
Fotografie: Cuketové nudle s Cottage

Cuketové nudle s Cottage

Bez lepku, Saláty
35 min.
1 porce
Fotografie: brokolicová polévka

Polévka brokolicová

Polévky
15 min.
2 porce
Fotografie: čoko kostky

Čoko kostky

Sladké
30 min.
9 ks