Špenátová roláda s Ricottou a lososem

Porce: 6 ks
Doba příravy: 20 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Špaldová hladká mouka
150 g
Mléko
300 ml
Vejce
1 ks
Baby špenát
150g
Ricotta
150g
Uzený losos
100 g
Sůl, olivový olej
Podle potřeby

Postup

Nejen dobře vypadá, ale i chutná. Špenátová roláda s Ricottou a lososem je vhodná k obědu i večeři a příprava je skutečně snadná.

Postup:

Připravíme si klasické těsto na palačinky – smícháme hladkou mouku, vejce a mléko a přidáme rozmixované lístky špenátu.

Pečeme na troše olivového oleje z obou stran.

Poté namažeme Ricottou, přidáme kousky uzeného lososa a srolujeme.

Dobrou chuť!

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: řepné placky

Řepné placky

Veganské, Ostatní, Vegetariánské
20 min.
5 ks
Fotografie: Salát s čekankou

Salát s čekankou

Saláty
30 min.
4 porce
Fotografie: Kuskus s rukolou a brusinkami

Kuskus s rukolou a brusinkami

Bez laktózy, Bez lepku
30 min.
4-5 porcí
Fotografie: Mrkvový salát

Mrkvový salát

Saláty
15 min.
1 porce
Fotografie: Pomazánka z bílé ředkve a tvarohu

Pomazánka z bílé ředkve a tvarohu

Ostatní
30 min.
3 porce