Špenátová omeleta s mozzarellou

Porce: 1
Doba příravy: 15 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Vejce
4 kusy
Rajčata
30 g
Baby špenát
20 g
Mozzarella
1 kus
Olivový olej
1 lžíce
Sůl, pepř
dle chuti

Postup

V hrníčku si rozkvedláme vejce a přidáme k nim sůl. Rozehřejeme si pánev s olivovým olejem a nalijeme na ní vejce.  Mezitím si nakrájíme rajčata, mozzarellu. Poté na vejce vložíme mozzarellu, špenát a rajčata. Po dvou minutách omeletu přeložíme napůl a opečeme ji z druhé strany. Hotovou omeletu podáváme třeba s brambory a zeleninou. 

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Špenátový salát s koprem a ředkvičkami

Špenátový salát s koprem a ředkvičkami

Bez lepku, Saláty
40 min.
4 porce
Fotografie: Bezlepkové vanilkové rohlíčky

Bezlepkové vanilkové rohlíčky naší babičky

Bez lepku, Veganské, Vegetariánské
1,5 hod.
3,5 plechu
Fotografie: Linecké bezlepkové cukroví

Linecké bezlepkové cukroví

Bez lepku, Sladké
2 hodiny
5 plechů
Fotografie: Veganské linecké cukroví veganské

Veganské linecké cukroví

Sladké, Veganské
2 hodiny
3 plechy
Fotografie: Špaldové linecké cukroví s domácí marmeládou

Špaldové linecké cukroví s domácí marmeládou

Bez laktózy, Sladké, Vegetariánské
15 min.
40 ks