Špenátová omeleta s mozzarellou

Porce: 1
Doba příravy: 15 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Vejce
4 kusy
Rajčata
30 g
Baby špenát
20 g
Mozzarella
1 kus
Olivový olej
1 lžíce
Sůl, pepř
dle chuti

Postup

V hrníčku si rozkvedláme vejce a přidáme k nim sůl. Rozehřejeme si pánev s olivovým olejem a nalijeme na ní vejce.  Mezitím si nakrájíme rajčata, mozzarellu. Poté na vejce vložíme mozzarellu, špenát a rajčata. Po dvou minutách omeletu přeložíme napůl a opečeme ji z druhé strany. Hotovou omeletu podáváme třeba s brambory a zeleninou. 

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Smoothie mango

Smoothie mango

Nápoje, Bez laktózy, Veganské, Vegetariánské
10 min.
1 porce
Fotografie: Fazolová pomazánka

Fazolová pomazánka

Luštěniny
10 min.
2 porce
Fotografie: Rýžové nudle s krevetami

Rýžové nudle s krevetami

Těstoviny a rýže, Ostatní
30 min.
2 porce
Fotografie: Ovesná placka s ořechy

Ovesná placka s ořechy

Sladké
10 min.
1 porce
Fotografie: Kari s rýží a tofu

Kari s rýží a tofu

Těstoviny a rýže, Veganské, Vegetariánské
45 min.
3-4 porce