Špenátová omeleta s mozzarellou

Porce: 1
Doba příravy: 15 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Vejce
4 kusy
Rajčata
30 g
Baby špenát
20 g
Mozzarella
1 kus
Olivový olej
1 lžíce
Sůl, pepř
dle chuti

Postup

V hrníčku si rozkvedláme vejce a přidáme k nim sůl. Rozehřejeme si pánev s olivovým olejem a nalijeme na ní vejce.  Mezitím si nakrájíme rajčata, mozzarellu. Poté na vejce vložíme mozzarellu, špenát a rajčata. Po dvou minutách omeletu přeložíme napůl a opečeme ji z druhé strany. Hotovou omeletu podáváme třeba s brambory a zeleninou. 

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Bramboračka babičky Janičky

Bramboračka babičky Janičky

Polévky, Veganské, Vegetariánské
60 min.
5 porcí
Fotografie: Bezlepkové odpalované těsto

Bezlepkové odpalované těsto

Bez lepku, Sladké
2 - 2,5 hod
3 plechy
Fotografie: Zelené smoothie plné vitamínů

Zelené smoothie plné vitamínů

Nápoje, Veganské, Vegetariánské
30 min.
3-4
Fotografie: Pizza z Cottage sýru

Pizza z Cottage sýru

Ostatní, Slané pečivo
20 min.
1 porce
Fotografie: Zapečená růžičková kapusta s tofu

Zapečená růžičková kapusta s tofu

Ostatní, Veganské, Vegetariánské
45 min.
2 - 3 porce