Pomazánka z bílé ředkve a tvarohu

Porce: 3 porce
Doba příravy: 30 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Bílá ředkev
2 ks
Najemno strouhaný eidam
50 g
Tvaroh
250 g
Sůl, italské sušené bylinky
Podle chuti

Postup

Pomazánka z bílé ředkve a tvarohu je zdravá, chutná a lehká. Chuť je ovlivněna ingrediencemi, tudíž chutná po ředkvi, sýru a bylinkách. Její příprava vás v kuchyni nezdrží extra dlouho a vhodná je pro děti i dospělé.

Postup:

Ředkve oloupeme, nastrouháme najemno, posypeme lehce solí a dáme na sítko vypotit. Po cca 10 minutách vymačkáme přebytečnou vodu. Do misky si dáme tvaroh, strouhaný eidam, ředkve, dochutíme solí a sušenými bylinkami, promícháme a hotovou pomazánku namažeme na pečivo.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Čočkové brownies

Čočkové brownies

Sladké
15 min.
6 ks
Fotografie: Salát z žampiónů a petrželky

Salát z žampiónů a petrželky

Saláty
30 min.
3 porce
Fotografie: Rizoto se žampiony a hráškem

Rizoto s hráškem a žampiony

Těstoviny a rýže
45 min.
3 porce
Fotografie: Mrkvový salát s kedlubnou

Mrkvový salát s kedlubnou

Saláty, Veganské, Vegetariánské
45 min.
3 porce
Fotografie: Kuskus a červenou řepou a polníčkem

Kuskus s červenou řepou a polníčkem

Vegetariánské, Veganské
30 min.
3 porce