Polévka z červené čočky

Porce: 2 porce
Doba příravy: 20 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Červená čočka
300 g
Šalotka
1 ks
Olivový olej
2 lžíce
Zeleninový vývar
500 ml
Tuňák
160 g
Smetana na vaření
250 ml

Postup

Polévka z červené čočky zahřeje i zasytí a rozhodně zachutná každému.

Pokrájíme šalotku a zpěníme na olivovém oleji, přidáme propláchnutou čočku, chvilku orestujeme.

Zalijeme vývarem a vaříme do změknutí cca 10 minut.

Odstavíme, rozmixujeme dohladka.

Přidáme tuňáka, smetanu a 2 minuty povaříme.

Dobrou chuť.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Špenátové vafle bez lepku

Špenátové vafle bez lepku

Bez lepku, Slané pečivo
45 - 60 min.
12 ks
Fotografie: Polévka z rukoly a brambor

Polévka z rukoly a brambor

Polévky
45 min.
4 porce
Fotografie: Vrstvený salát z bulguru a rukoly

Vrstvený salát z bulguru a rukoly

Saláty, Veganské, Vegetariánské
45 min.
5 porcí
Fotografie: Salát z červené čekanky a polníčku

Salát z červené čekanky a polníčku

Saláty, Veganské, Vegetariánské
20 min.
4 porce
Fotografie: Tortillové košíčky

Tortillové jednohubky s avokádovou pomazánkou

Slané pečivo, Ostatní
20 min.
12 ks