Do větší misky nasypeme ovesné vločky, pohankové vločky, mák, kokos, kakao a skořici.
Vše v misce důkladně promícháme.
Oloupeme banán, který následně rozmačkáme na kaši.
Rozmačkaný banán přidáme do suché směsi a promícháme. Banán nám kaši krásně osladí a nemusíme tak přidávat žádný cukr.
Ve varné konvici přivedeme k varu menší množství vody, kterou následně nalijeme na připravenou směs a důkladně zamícháme. Množství vody zvolte dle vámi preferované konzistence kaše. Vodu přiléváme postupně a opatrně, aby kaše nebyla příliš řídká.
Hotovou kaši necháme cca 10 minut odstát. Všechny suroviny totiž postupně nabobtnají a kaše mezitím výrazně zhoustne. Díky olejům obsaženým v máku a kokosu bude kaše velmi krémová i bez použití mléka.
Navrch kaše vyskládáme na plátky nakrájené kiwi nebo jakékoliv jiné ovoce, které zrovna máme doma, a ještě posypeme kokosem.