Plněné Portobello

Porce: 35 min.
Doba příravy: 2 porce

Gynex

Reklama

Ingredience

Portobello žampiony
4 ks
Modrý sýr
100 g
Brie sýr
100 g
Šunka
100 g
Rajčata
2 ks
Šalotka
1 ks

Postup

Plněné Potobello je vynikající pochoutka pro všechny milovníky hub a houbových pokrmů. Portobello žampiony mají pevnou konzistenci, lze je tedy plnit takřka čím vás napadne. Chuť zapečených žampionů s výbornou náplní vás nadchne. Přejeme dobrou chuť.

Postup:

Vyřízneme nožky žampionů, které pokrájíme a orestujeme na olivovém oleji se šalotkou a přidáme pokrájenou šunku.
Portobello očistíme, vydlabeme vnitřek a osolíme.
Poté naplníme připravenou směsí a posypeme sýrem. Dáme péct do trouby na 180°C asi 15 minut.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Těstoviny s žampiony, tofu a špenátem

Těstoviny se žampiony, tofu a špenátem

Těstoviny a rýže, Veganské, Vegetariánské
60 min.
3 porce
Fotografie: Slaný koláč s mozzarellou a řeřichou

Slaný koláč s mozzarellou a řeřichou

Bez lepku, Slané pečivo
70 min.
8 ks
Fotografie: Chřestovo-brokolicový krém

Chřestovo-brokolicový krém

Polévky
20 min.
4 porce
Fotografie: zapečená vejce na sladko

Zapečená vejce na sladko

Sladké, Ostatní
10 min.
1 porce
Fotografie: Banánové lívance s avokádovou pomazánkou

Banánové lívance s avokádovou pomazánkou

Sladké, Ostatní
15 min.
4 ks