Plněné Portobello

Porce: 35 min.
Doba příravy: 2 porce

Gynex

Reklama

Ingredience

Portobello žampiony
4 ks
Modrý sýr
100 g
Brie sýr
100 g
Šunka
100 g
Rajčata
2 ks
Šalotka
1 ks

Postup

Plněné Potobello je vynikající pochoutka pro všechny milovníky hub a houbových pokrmů. Portobello žampiony mají pevnou konzistenci, lze je tedy plnit takřka čím vás napadne. Chuť zapečených žampionů s výbornou náplní vás nadchne. Přejeme dobrou chuť.

Postup:

Vyřízneme nožky žampionů, které pokrájíme a orestujeme na olivovém oleji se šalotkou a přidáme pokrájenou šunku.
Portobello očistíme, vydlabeme vnitřek a osolíme.
Poté naplníme připravenou směsí a posypeme sýrem. Dáme péct do trouby na 180°C asi 15 minut.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Muffiny s Cottage a vločkami

Muffiny s Cottage a vločkami

Slané pečivo, Maso, Ostatní
15 min.
6 ks
Fotografie: banánový chlebíček

Banánový chlebíček

Sladké, Ostatní
20 min.
10 ks
Fotografie: Hrachová polévka

Hrachová polévka

Polévky, Bez lepku, Veganské, Vegetariánské
40 min.
4 porce
Fotografie: Salát z hlávkové kapusty a cizrny

Salát z hlávkové kapusty s cizrnou

Saláty, Luštěniny, Veganské, Vegetariánské
120 min.
5 porcí
Fotografie: Šeříkový sirup s granátovým jablkem

Šeříkový sirup s granátovým jablkem

Nápoje
2 hod.+ 24 hod.
2 l