Plněné Portobello

Porce: 35 min.
Doba příravy: 2 porce

Gynex

Reklama

Ingredience

Portobello žampiony
4 ks
Modrý sýr
100 g
Brie sýr
100 g
Šunka
100 g
Rajčata
2 ks
Šalotka
1 ks

Postup

Plněné Potobello je vynikající pochoutka pro všechny milovníky hub a houbových pokrmů. Portobello žampiony mají pevnou konzistenci, lze je tedy plnit takřka čím vás napadne. Chuť zapečených žampionů s výbornou náplní vás nadchne. Přejeme dobrou chuť.

Postup:

Vyřízneme nožky žampionů, které pokrájíme a orestujeme na olivovém oleji se šalotkou a přidáme pokrájenou šunku.
Portobello očistíme, vydlabeme vnitřek a osolíme.
Poté naplníme připravenou směsí a posypeme sýrem. Dáme péct do trouby na 180°C asi 15 minut.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Vrstvený salát z bulguru a rukoly

Vrstvený salát z bulguru a rukoly

Saláty, Veganské, Vegetariánské
45 min.
5 porcí
Fotografie: Salát z červené čekanky a polníčku

Salát z červené čekanky a polníčku

Saláty, Veganské, Vegetariánské
20 min.
4 porce
Fotografie: Tortillové košíčky

Tortillové jednohubky s avokádovou pomazánkou

Slané pečivo, Ostatní
20 min.
12 ks
Fotografie: Honzovy buchty

Honzovy kynuté buchty s erythritolem

Sladké
40 min.
20 ks
Fotografie: Tvarohové lívance s pudinkem

Tvarohové lívance s pudinkem

Sladké
10 min.
2 porce