Plněné Portobello

Porce: 35 min.
Doba příravy: 2 porce

Gynex

Reklama

Ingredience

Portobello žampiony
4 ks
Modrý sýr
100 g
Brie sýr
100 g
Šunka
100 g
Rajčata
2 ks
Šalotka
1 ks

Postup

Plněné Potobello je vynikající pochoutka pro všechny milovníky hub a houbových pokrmů. Portobello žampiony mají pevnou konzistenci, lze je tedy plnit takřka čím vás napadne. Chuť zapečených žampionů s výbornou náplní vás nadchne. Přejeme dobrou chuť.

Postup:

Vyřízneme nožky žampionů, které pokrájíme a orestujeme na olivovém oleji se šalotkou a přidáme pokrájenou šunku.
Portobello očistíme, vydlabeme vnitřek a osolíme.
Poté naplníme připravenou směsí a posypeme sýrem. Dáme péct do trouby na 180°C asi 15 minut.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Uzené tofu s bramborovo-mrkvovou kaší

Uzené tofu s bramborovo-mrkvovou kaší

Bez lepku, Veganské, Vegetariánské
60 min.
3 porce
Fotografie: slaná roláda s lučinou

Slaná roláda s lučinou

Maso, Slané pečivo
35 min.
8 kousků
Fotografie: Houstičky bez mouky

Houstičky bez mouky

Ostatní, Slané pečivo
70 min.
6 ks
Fotografie: Rybízový sirup

Rybízový sirup

Nápoje
12 - 20 hod
4 l
Fotografie: Salát z červené řepy se zálivkou

Salát z červené řepy se zálivkou

Saláty
45 min.
4 - 5 porcí