Plněné Portobello

Porce: 35 min.
Doba příravy: 2 porce

Gynex

Reklama

Ingredience

Portobello žampiony
4 ks
Modrý sýr
100 g
Brie sýr
100 g
Šunka
100 g
Rajčata
2 ks
Šalotka
1 ks

Postup

Plněné Potobello je vynikající pochoutka pro všechny milovníky hub a houbových pokrmů. Portobello žampiony mají pevnou konzistenci, lze je tedy plnit takřka čím vás napadne. Chuť zapečených žampionů s výbornou náplní vás nadchne. Přejeme dobrou chuť.

Postup:

Vyřízneme nožky žampionů, které pokrájíme a orestujeme na olivovém oleji se šalotkou a přidáme pokrájenou šunku.
Portobello očistíme, vydlabeme vnitřek a osolíme.
Poté naplníme připravenou směsí a posypeme sýrem. Dáme péct do trouby na 180°C asi 15 minut.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Mrkvové bezlepkové houstičky

Mrkvové bezlepkové houstičky

Bez lepku, Slané pečivo
60 min.
6 - 7 ks
Fotografie: Citrónový koláč bez lepku

Citrónový koláč bez lepku

Bez lepku, Sladké
70 min.
8 - 12
Fotografie: Osvěžující vrstvený salát

Osvěžující vrstvený salát

Saláty
30 min.
4-5
Fotografie: koláč s meruňkami

Meruňkový koláč

Sladké
50 min.
9 ks
Fotografie: cuketové placky

Cuketové placky

Bez laktózy, Ostatní
25 min.
5 ks