Plněné muffiny

Porce: 12 ks
Doba příravy: 30 min

Gynex

Reklama

Ingredience

Těsto:
Špaldová mouka
150 g
Holandské kakao
30 g
Třtinový cukr
50 g
Prášek do pečiva
10 g
Mléko
200 ml
Vejce
1 ks
Bílý jogurt
60 g
Olej
60 ml
Náplň:
Arašídové máslo
80 g
Med
40 g
Bílý jogurt
40 g

Postup

Další recept na skvělé a zdravé muffiny ze špaldové mouky plněné arašídovým máslem, medem a bílým jogurtem. Ochutnejte specialitu z naší kuchyně.

Připravíme si formu na muffiny – 12ks, vyložíme papírovými košíčky a předehřejeme troubu na 180 stupňů Celsia.

Do mísy si dáme sypké suroviny a postupně přidáváme ostatní, vymícháme v hladké těsto.

Naplníme košíčky do 3/4 a dáme péct na 20 minut.

Po upečení necháme vychladnout.

Připravíme si krém, vše smícháme do hladkého krému.

Poté opatrně lžičkou odřízneme vršky, naplníme lžičkou krému a přiklopíme vršky muffinu.

Ozdobíme ovocem.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Špagety s cuketovou omáčkou

Špagety s cuketovou omáčkou

Omáčky, Těstoviny a rýže
Fotografie: Ovesné placičky

Ovesné placičky - slané sušenky

Slané pečivo
45 min + 5 h na namočení vloček
20 - 24 ks
Fotografie: Mrkvovo - jablečné muffiny bez lepku

Mrkvovo – jablečné muffiny bez lepku

Bez lepku, Sladké
60 min.
24 ks
Fotografie: Sójové maso po Katalánsku

Sójové maso po Katalánsku

Veganské, Vegetariánské
90 min.
3 porce
Fotografie: Maková bábovka

Maková bábovka

Sladké
25 min.
14 ks