Perník z ovesných vloček s mandlovým máslem

Porce: 6 ks
Doba příravy: 15 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Mleté vločky
40 g
Vejce
1 ks
Řecký jogurt
95 g
Mandlové máslo
10 g
Kakao
2 lžíce
Perníkové koření
1 ks (23g)
Erythritol
Podle chuti

Postup

Perník z ovesných vloček s mandlovým máslem můžete servírovat dětem na snídani, zabalit jako svačinu do školy nebo podávat jako zákusek po obědě. Zdravý, chutný a určitě po něm nepřiberete. Dobrou chuť.

Postup:

Vločky, vejce, kakao, perníkové koření a Erythritol smícháme dohromady a dáme do menší formičky péct na 10 minut na 190 stupňů Celsia.

Na upečený korpus natřeme řecký jogurt a vložíme zpět do trouby na 20 minut.

Vychladlý koláč zdobíme mandlovým máslem, sušeným ovocem.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Čočkové brownies

Čočkové brownies

Sladké
15 min.
6 ks
Fotografie: Salát z žampiónů a petrželky

Salát z žampiónů a petrželky

Saláty
30 min.
3 porce
Fotografie: Rizoto se žampiony a hráškem

Rizoto s hráškem a žampiony

Těstoviny a rýže
45 min.
3 porce
Fotografie: Mrkvový salát s kedlubnou

Mrkvový salát s kedlubnou

Saláty, Veganské, Vegetariánské
45 min.
3 porce
Fotografie: Kuskus a červenou řepou a polníčkem

Kuskus s červenou řepou a polníčkem

Vegetariánské, Veganské
30 min.
3 porce