Nepečený cheesecake

Porce: 8 ks
Doba příravy: 30 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Korpus
Mleté ovesné vločky
180 g
Arašídové máslo
40 g
Náplň
Tvaroh ve vaničce
750 g
Třtinový cukr
40 g
Želatinový ztužovač
1 balíček
Ovoce na ozdobu
banán, borůvky, jahody

Postup

Nepečený cheesecake je jemný a na korpus budete potřebovat pouze 2 ingredience, které vytvoří dokonalý základ. Náplň následně dodá cheesecaku jemnou tvarohovou chuť.

Postup:

  1. Vločky spojíme s arašídovým máslem do tuhé hmoty a namačkáme do formy na koláč.
  2. Následně vložíme do lednice na cca 1 hod.
  3. Připravíme si tvarohovou náplň se ztužovačem.
  4. Tu pak nalijeme na korpus. Ozdobíme ovocem a dáme vychladit do lednice na cca 3 h.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Mrkvové bezlepkové houstičky

Mrkvové bezlepkové houstičky

Bez lepku, Slané pečivo
60 min.
6 - 7 ks
Fotografie: Citrónový koláč bez lepku

Citrónový koláč bez lepku

Bez lepku, Sladké
70 min.
8 - 12
Fotografie: Osvěžující vrstvený salát

Osvěžující vrstvený salát

Saláty
30 min.
4-5
Fotografie: koláč s meruňkami

Meruňkový koláč

Sladké
50 min.
9 ks
Fotografie: cuketové placky

Cuketové placky

Bez laktózy, Ostatní
25 min.
5 ks