Nepečený cheesecake

Porce: 8 ks
Doba příravy: 30 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Korpus
Mleté ovesné vločky
180 g
Arašídové máslo
40 g
Náplň
Tvaroh ve vaničce
750 g
Třtinový cukr
40 g
Želatinový ztužovač
1 balíček
Ovoce na ozdobu
banán, borůvky, jahody

Postup

Nepečený cheesecake je jemný a na korpus budete potřebovat pouze 2 ingredience, které vytvoří dokonalý základ. Náplň následně dodá cheesecaku jemnou tvarohovou chuť.

Postup:

  1. Vločky spojíme s arašídovým máslem do tuhé hmoty a namačkáme do formy na koláč.
  2. Následně vložíme do lednice na cca 1 hod.
  3. Připravíme si tvarohovou náplň se ztužovačem.
  4. Tu pak nalijeme na korpus. Ozdobíme ovocem a dáme vychladit do lednice na cca 3 h.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Veganské linecké cukroví veganské

Veganské linecké cukroví

Sladké, Veganské
2 hodiny
3 plechy
Fotografie: Špaldové linecké cukroví s domácí marmeládou

Špaldové linecké cukroví s domácí marmeládou

Bez laktózy, Sladké, Vegetariánské
15 min.
40 ks
Fotografie: Chia pudink s banánem a mandarinkou

Chia pudink s banánem a mandarinkou

Bez lepku, Sladké, Veganské, Vegetariánské
1,5 hod
3
Foto: Dort se švestkami a mákem bez lepku

Dort se švestkami a mákem bez lepku

Bez lepku, Sladké
120 min.
12 ks
Zdravý koláč s drobenkou z ovesných vloček

Zdravý koláč s drobenkou z ovesných vloček

Sladké
55 min.
8 ks