Nepečený cheesecake

Porce: 8 ks
Doba příravy: 30 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Korpus
Mleté ovesné vločky
180 g
Arašídové máslo
40 g
Náplň
Tvaroh ve vaničce
750 g
Třtinový cukr
40 g
Želatinový ztužovač
1 balíček
Ovoce na ozdobu
banán, borůvky, jahody

Postup

Nepečený cheesecake je jemný a na korpus budete potřebovat pouze 2 ingredience, které vytvoří dokonalý základ. Náplň následně dodá cheesecaku jemnou tvarohovou chuť.

Postup:

  1. Vločky spojíme s arašídovým máslem do tuhé hmoty a namačkáme do formy na koláč.
  2. Následně vložíme do lednice na cca 1 hod.
  3. Připravíme si tvarohovou náplň se ztužovačem.
  4. Tu pak nalijeme na korpus. Ozdobíme ovocem a dáme vychladit do lednice na cca 3 h.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Bramboračka babičky Janičky

Bramboračka babičky Janičky

Polévky, Veganské, Vegetariánské
60 min.
5 porcí
Fotografie: Bezlepkové odpalované těsto

Bezlepkové odpalované těsto

Bez lepku, Sladké
2 - 2,5 hod
3 plechy
Fotografie: Zelené smoothie plné vitamínů

Zelené smoothie plné vitamínů

Nápoje, Veganské, Vegetariánské
30 min.
3-4
Fotografie: Pizza z Cottage sýru

Pizza z Cottage sýru

Ostatní, Slané pečivo
20 min.
1 porce
Fotografie: Zapečená růžičková kapusta s tofu

Zapečená růžičková kapusta s tofu

Ostatní, Veganské, Vegetariánské
45 min.
2 - 3 porce