Nepečený cheesecake

Porce: 8 ks
Doba příravy: 30 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Korpus
Mleté ovesné vločky
180 g
Arašídové máslo
40 g
Náplň
Tvaroh ve vaničce
750 g
Třtinový cukr
40 g
Želatinový ztužovač
1 balíček
Ovoce na ozdobu
banán, borůvky, jahody

Postup

Nepečený cheesecake je jemný a na korpus budete potřebovat pouze 2 ingredience, které vytvoří dokonalý základ. Náplň následně dodá cheesecaku jemnou tvarohovou chuť.

Postup:

  1. Vločky spojíme s arašídovým máslem do tuhé hmoty a namačkáme do formy na koláč.
  2. Následně vložíme do lednice na cca 1 hod.
  3. Připravíme si tvarohovou náplň se ztužovačem.
  4. Tu pak nalijeme na korpus. Ozdobíme ovocem a dáme vychladit do lednice na cca 3 h.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Špenátové vafle bez lepku

Špenátové vafle bez lepku

Bez lepku, Slané pečivo
45 - 60 min.
12 ks
Fotografie: Polévka z rukoly a brambor

Polévka z rukoly a brambor

Polévky
45 min.
4 porce
Fotografie: Vrstvený salát z bulguru a rukoly

Vrstvený salát z bulguru a rukoly

Saláty, Veganské, Vegetariánské
45 min.
5 porcí
Fotografie: Salát z červené čekanky a polníčku

Salát z červené čekanky a polníčku

Saláty, Veganské, Vegetariánské
20 min.
4 porce
Fotografie: Tortillové košíčky

Tortillové jednohubky s avokádovou pomazánkou

Slané pečivo, Ostatní
20 min.
12 ks