Nepečený cheesecake

Porce: 8 ks
Doba příravy: 30 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Korpus
Mleté ovesné vločky
180 g
Arašídové máslo
40 g
Náplň
Tvaroh ve vaničce
750 g
Třtinový cukr
40 g
Želatinový ztužovač
1 balíček
Ovoce na ozdobu
banán, borůvky, jahody

Postup

Nepečený cheesecake je jemný a na korpus budete potřebovat pouze 2 ingredience, které vytvoří dokonalý základ. Náplň následně dodá cheesecaku jemnou tvarohovou chuť.

Postup:

  1. Vločky spojíme s arašídovým máslem do tuhé hmoty a namačkáme do formy na koláč.
  2. Následně vložíme do lednice na cca 1 hod.
  3. Připravíme si tvarohovou náplň se ztužovačem.
  4. Tu pak nalijeme na korpus. Ozdobíme ovocem a dáme vychladit do lednice na cca 3 h.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Salát se žampiony a polníčkem

Salát se žampiony a polníčkem

Saláty
40 min.
3 - 4 porce
Fotografie: Sachr dort s jablky bez lepku

Sachr dort s jablky bez lepku

Bez lepku
90 min.
12 porcí
Fotografie: Těstoviny s žampiony, tofu a špenátem

Těstoviny se žampiony, tofu a špenátem

Těstoviny a rýže, Veganské, Vegetariánské
60 min.
3 porce
Fotografie: Slaný koláč s mozzarellou a řeřichou

Slaný koláč s mozzarellou a řeřichou

Bez lepku, Slané pečivo
70 min.
8 ks
Fotografie: Chřestovo-brokolicový krém

Chřestovo-brokolicový krém

Polévky
20 min.
4 porce