Mleté maso se zelím a cibulí

Porce: 3 - 4
Doba příravy: 50 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Cibule
1 ks
Hlávkové zelí (1ks)
400 - 500 g
Mleté maso
300 g
Olivový olej
5 lžic
Tymián, sůl, pepř, kmín
Podle chuti

Postup

Hledáte ,,rychlovku“ k obědu či večeři? Vyzkoušejte recept na mleté maso se zelím a cibulí. Příprava zabere max. 50 min a vy máte během chvilky hotovou chutnou a zdravou večeři či oběd.

Postup:

Cibuli a zelí nakrájíme a na pánvi s trochou olivového oleje restujeme 15 minut.

Vyndáme z pánve a orestujeme za občasného míchání mleté maso (cca 20-25 minut).

Pak přidáme zelí s cibulí, promícháme a ochutíme tymiánem, kmínem, trochou solí, a pokud máme rádi pálivé, přidáme trochu chilli.

Promícháme a podáváme.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Muffiny s Cottage a vločkami

Muffiny s Cottage a vločkami

Slané pečivo, Maso, Ostatní
15 min.
6 ks
Fotografie: banánový chlebíček

Banánový chlebíček

Sladké, Ostatní
20 min.
10 ks
Fotografie: Hrachová polévka

Hrachová polévka

Polévky, Bez lepku, Veganské, Vegetariánské
40 min.
4 porce
Fotografie: Salát z hlávkové kapusty a cizrny

Salát z hlávkové kapusty s cizrnou

Saláty, Luštěniny, Veganské, Vegetariánské
120 min.
5 porcí
Fotografie: Šeříkový sirup s granátovým jablkem

Šeříkový sirup s granátovým jablkem

Nápoje
2 hod.+ 24 hod.
2 l