Mleté maso se zelím a cibulí

Porce: 3 - 4
Doba příravy: 50 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Cibule
1 ks
Hlávkové zelí (1ks)
400 - 500 g
Mleté maso
300 g
Olivový olej
5 lžic
Tymián, sůl, pepř, kmín
Podle chuti

Postup

Hledáte ,,rychlovku“ k obědu či večeři? Vyzkoušejte recept na mleté maso se zelím a cibulí. Příprava zabere max. 50 min a vy máte během chvilky hotovou chutnou a zdravou večeři či oběd.

Postup:

Cibuli a zelí nakrájíme a na pánvi s trochou olivového oleje restujeme 15 minut.

Vyndáme z pánve a orestujeme za občasného míchání mleté maso (cca 20-25 minut).

Pak přidáme zelí s cibulí, promícháme a ochutíme tymiánem, kmínem, trochou solí, a pokud máme rádi pálivé, přidáme trochu chilli.

Promícháme a podáváme.

Share on facebook
Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Mrkvové šátečky s domácí marmeládou

Mrkvové šátečky s domácí marmeládou

Sladké
105 min.
10 ks
Fotografie: fit muffiny plněné ovocem

Fit muffiny plněné ovocem

Bez laktózy, Sladké
40 min.
7 ks
Fotograife: Květákové placičky

Květákové placičky

Ostatní
35 min.
6 porcí
Fotografie: Trhanec

Trhanec

Bez laktózy, Ostatní, Sladké
20 min.
1 porce
Fotografie: špenátová polévka

Špenátová polévka s bramborem

Bez lepku, Polévky
30 min.
4