Mleté maso se zelím a cibulí

Porce: 3 - 4
Doba příravy: 50 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Cibule
1 ks
Hlávkové zelí (1ks)
400 - 500 g
Mleté maso
300 g
Olivový olej
5 lžic
Tymián, sůl, pepř, kmín
Podle chuti

Postup

Hledáte ,,rychlovku“ k obědu či večeři? Vyzkoušejte recept na mleté maso se zelím a cibulí. Příprava zabere max. 50 min a vy máte během chvilky hotovou chutnou a zdravou večeři či oběd.

Postup:

Cibuli a zelí nakrájíme a na pánvi s trochou olivového oleje restujeme 15 minut.

Vyndáme z pánve a orestujeme za občasného míchání mleté maso (cca 20-25 minut).

Pak přidáme zelí s cibulí, promícháme a ochutíme tymiánem, kmínem, trochou solí, a pokud máme rádi pálivé, přidáme trochu chilli.

Promícháme a podáváme.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Muffiny s arašídovým máslem

Muffiny s arašídovým máslem

Sladké
15 min.
10 ks
Fotografie: Bezinkový sirup

Bezinkový sirup

Nápoje
2,5 hod.
4,5 -5 l
Fotografie: vločkové lívance z cottage sýru

Vločkové lívance z Cottage sýru

Ostatní, Sladké
10 min.
6 ks
Fotografie: celozrnný jablečno-hruškový štrůdl

Jablečno-hruškový celozrnný štrůdl

Sladké
50 min.
20 ks
Fotografie: Chia pudink

Pudink s chia semínky

Bez lepku, Ostatní, Sladké
10 min.
1 sklenička