Mleté maso se zelím a cibulí

Porce: 3 - 4
Doba příravy: 50 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Cibule
1 ks
Hlávkové zelí (1ks)
400 - 500 g
Mleté maso
300 g
Olivový olej
5 lžic
Tymián, sůl, pepř, kmín
Podle chuti

Postup

Hledáte ,,rychlovku“ k obědu či večeři? Vyzkoušejte recept na mleté maso se zelím a cibulí. Příprava zabere max. 50 min a vy máte během chvilky hotovou chutnou a zdravou večeři či oběd.

Postup:

Cibuli a zelí nakrájíme a na pánvi s trochou olivového oleje restujeme 15 minut.

Vyndáme z pánve a orestujeme za občasného míchání mleté maso (cca 20-25 minut).

Pak přidáme zelí s cibulí, promícháme a ochutíme tymiánem, kmínem, trochou solí, a pokud máme rádi pálivé, přidáme trochu chilli.

Promícháme a podáváme.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Sójové maso po Katalánsku

Sójové maso po Katalánsku

Veganské, Vegetariánské
90 min.
3 porce
Fotografie: Maková bábovka

Maková bábovka

Sladké
25 min.
14 ks
Fotografie: Cuketové nudle s Cottage

Cuketové nudle s Cottage

Bez lepku, Saláty
35 min.
1 porce
Fotografie: brokolicová polévka

Polévka brokolicová

Polévky
15 min.
2 porce
Fotografie: čoko kostky

Čoko kostky

Sladké
30 min.
9 ks