Mleté maso se zelím a cibulí

Porce: 3 - 4
Doba příravy: 50 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Cibule
1 ks
Hlávkové zelí (1ks)
400 - 500 g
Mleté maso
300 g
Olivový olej
5 lžic
Tymián, sůl, pepř, kmín
Podle chuti

Postup

Hledáte ,,rychlovku“ k obědu či večeři? Vyzkoušejte recept na mleté maso se zelím a cibulí. Příprava zabere max. 50 min a vy máte během chvilky hotovou chutnou a zdravou večeři či oběd.

Postup:

Cibuli a zelí nakrájíme a na pánvi s trochou olivového oleje restujeme 15 minut.

Vyndáme z pánve a orestujeme za občasného míchání mleté maso (cca 20-25 minut).

Pak přidáme zelí s cibulí, promícháme a ochutíme tymiánem, kmínem, trochou solí, a pokud máme rádi pálivé, přidáme trochu chilli.

Promícháme a podáváme.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: špaldové palačinky se špenátem

Špaldové slané palačinky

Ostatní
20 min.
8 ks
Fotografie: fitness koláč

Zdravý fitness koláč

Sladké
30 min.
8 ks
Fotografie: Pórkové placičky

Pórkové placičky

Bez lepku, Ostatní
60 min
4 -5 ks
Fotografie: Houbové placičky s cottage

Houbové placičky s Cottage

Bez lepku, Ostatní
90 min.
4 - 5 ks
Fotografie: Bramborové knedlíky s pohankou

Bramborové knedlíky s pohankou

Bez laktózy, Bez lepku, Veganské, Vegetariánské
60 min.
3 šišky