Melounový sorbet s mátou

Porce: 3 porce
Doba příravy: 20 min

Gynex

Reklama

Ingredience

Meloun
400 g
Máta
4 lístky
Citrónová šťáva
1 lžička
Čekankový sirup
1 lžička

Postup

Meloun vypeckujeme a pokrájíme na malé kostky, dáme do mrazáku asi na 2 hodiny. Poté vyndáme z mrazáku, necháme chvíli povolit a tyčovým mixérem rozmixujeme s ostatními surovinami.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Těstoviny s žampiony, tofu a špenátem

Těstoviny se žampiony, tofu a špenátem

Těstoviny a rýže, Veganské, Vegetariánské
60 min.
3 porce
Fotografie: Slaný koláč s mozzarellou a řeřichou

Slaný koláč s mozzarellou a řeřichou

Bez lepku, Slané pečivo
70 min.
8 ks
Fotografie: Chřestovo-brokolicový krém

Chřestovo-brokolicový krém

Polévky
20 min.
4 porce
Fotografie: zapečená vejce na sladko

Zapečená vejce na sladko

Sladké, Ostatní
10 min.
1 porce
Fotografie: Banánové lívance s avokádovou pomazánkou

Banánové lívance s avokádovou pomazánkou

Sladké, Ostatní
15 min.
4 ks