Melounový sorbet s mátou

Porce: 3 porce
Doba příravy: 20 min

Gynex

Reklama

Ingredience

Meloun
400 g
Máta
4 lístky
Citrónová šťáva
1 lžička
Čekankový sirup
1 lžička

Postup

Meloun vypeckujeme a pokrájíme na malé kostky, dáme do mrazáku asi na 2 hodiny. Poté vyndáme z mrazáku, necháme chvíli povolit a tyčovým mixérem rozmixujeme s ostatními surovinami.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Rýžové nudle s krevetami

Rýžové nudle s krevetami

Těstoviny a rýže, Ostatní
30 min.
2 porce
Fotografie: Ovesná placka s ořechy

Ovesná placka s ořechy

Sladké
10 min.
1 porce
Fotografie: Kari s rýží a tofu

Kari s rýží a tofu

Těstoviny a rýže, Veganské, Vegetariánské
45 min.
3-4 porce
Fotografie: krémová polévka z bílého chřestu

Krémová polévka z bílého chřestu

Polévky
30 min.
3 porce
Foto: Quiche s hráškem a brambory

Quiche s hráškem a brambory

Bez lepku, Luštěniny, Slané pečivo
50 min.
8 ks