Melounový sorbet s mátou

Porce: 3 porce
Doba příravy: 20 min

Gynex

Reklama

Ingredience

Meloun
400 g
Máta
4 lístky
Citrónová šťáva
1 lžička
Čekankový sirup
1 lžička

Postup

Meloun vypeckujeme a pokrájíme na malé kostky, dáme do mrazáku asi na 2 hodiny. Poté vyndáme z mrazáku, necháme chvíli povolit a tyčovým mixérem rozmixujeme s ostatními surovinami.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Mrkvové bezlepkové houstičky

Mrkvové bezlepkové houstičky

Bez lepku, Slané pečivo
60 min.
6 - 7 ks
Fotografie: Citrónový koláč bez lepku

Citrónový koláč bez lepku

Bez lepku, Sladké
70 min.
8 - 12
Fotografie: Osvěžující vrstvený salát

Osvěžující vrstvený salát

Saláty
30 min.
4-5
Fotografie: koláč s meruňkami

Meruňkový koláč

Sladké
50 min.
9 ks
Fotografie: cuketové placky

Cuketové placky

Bez laktózy, Ostatní
25 min.
5 ks