Melounový sorbet s mátou

Porce: 3 porce
Doba příravy: 20 min

Gynex

Reklama

Ingredience

Meloun
400 g
Máta
4 lístky
Citrónová šťáva
1 lžička
Čekankový sirup
1 lžička

Postup

Meloun vypeckujeme a pokrájíme na malé kostky, dáme do mrazáku asi na 2 hodiny. Poté vyndáme z mrazáku, necháme chvíli povolit a tyčovým mixérem rozmixujeme s ostatními surovinami.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Špenátové vafle bez lepku

Špenátové vafle bez lepku

Bez lepku, Slané pečivo
45 - 60 min.
12 ks
Fotografie: Polévka z rukoly a brambor

Polévka z rukoly a brambor

Polévky
45 min.
4 porce
Fotografie: Vrstvený salát z bulguru a rukoly

Vrstvený salát z bulguru a rukoly

Saláty, Veganské, Vegetariánské
45 min.
5 porcí
Fotografie: Salát z červené čekanky a polníčku

Salát z červené čekanky a polníčku

Saláty, Veganské, Vegetariánské
20 min.
4 porce
Fotografie: Tortillové košíčky

Tortillové jednohubky s avokádovou pomazánkou

Slané pečivo, Ostatní
20 min.
12 ks