Maková bábovka

Porce: 14 ks
Doba příravy: 25 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Špaldová mouka
400 g
Mletý mák
90 g
Prášek do pečiva
1 lžička
Vejce
5 ks
Med
80 g
Olej
100 ml
Mléko
250 ml
Erythritol
15 g

Postup

V míse smícháme mouku, kypřicí prášek a mletý mák.

V druhé míse vyšleháme vejce, olej a med. Přilijeme do mísy s moukou.

Následně přidáme mléko a promícháme v hladké těsto.

Formu na bábovku vymažeme kokosovým olejem, vysypeme moukou a nalijeme těsto.

Troubu předehřejeme na 170 stupňů Celsia a pečeme 40 minut.

Upečenou bábovku posypeme Erythritolem.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Rýžové nudle s krevetami

Rýžové nudle s krevetami

Těstoviny a rýže, Ostatní
30 min.
2 porce
Fotografie: Ovesná placka s ořechy

Ovesná placka s ořechy

Sladké
10 min.
1 porce
Fotografie: Kari s rýží a tofu

Kari s rýží a tofu

Těstoviny a rýže, Veganské, Vegetariánské
45 min.
3-4 porce
Fotografie: krémová polévka z bílého chřestu

Krémová polévka z bílého chřestu

Polévky
30 min.
3 porce
Foto: Quiche s hráškem a brambory

Quiche s hráškem a brambory

Bez lepku, Luštěniny, Slané pečivo
50 min.
8 ks