Maková bábovka

Porce: 14 ks
Doba příravy: 25 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Špaldová mouka
400 g
Mletý mák
90 g
Prášek do pečiva
1 lžička
Vejce
5 ks
Med
80 g
Olej
100 ml
Mléko
250 ml
Erythritol
15 g

Postup

V míse smícháme mouku, kypřicí prášek a mletý mák.

V druhé míse vyšleháme vejce, olej a med. Přilijeme do mísy s moukou.

Následně přidáme mléko a promícháme v hladké těsto.

Formu na bábovku vymažeme kokosovým olejem, vysypeme moukou a nalijeme těsto.

Troubu předehřejeme na 170 stupňů Celsia a pečeme 40 minut.

Upečenou bábovku posypeme Erythritolem.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Špenátové vafle bez lepku

Špenátové vafle bez lepku

Bez lepku, Slané pečivo
45 - 60 min.
12 ks
Fotografie: Polévka z rukoly a brambor

Polévka z rukoly a brambor

Polévky
45 min.
4 porce
Fotografie: Vrstvený salát z bulguru a rukoly

Vrstvený salát z bulguru a rukoly

Saláty, Veganské, Vegetariánské
45 min.
5 porcí
Fotografie: Salát z červené čekanky a polníčku

Salát z červené čekanky a polníčku

Saláty, Veganské, Vegetariánské
20 min.
4 porce
Fotografie: Tortillové košíčky

Tortillové jednohubky s avokádovou pomazánkou

Slané pečivo, Ostatní
20 min.
12 ks