Maková bábovka

Porce: 14 ks
Doba příravy: 25 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Špaldová mouka
400 g
Mletý mák
90 g
Prášek do pečiva
1 lžička
Vejce
5 ks
Med
80 g
Olej
100 ml
Mléko
250 ml
Erythritol
15 g

Postup

V míse smícháme mouku, kypřicí prášek a mletý mák.

V druhé míse vyšleháme vejce, olej a med. Přilijeme do mísy s moukou.

Následně přidáme mléko a promícháme v hladké těsto.

Formu na bábovku vymažeme kokosovým olejem, vysypeme moukou a nalijeme těsto.

Troubu předehřejeme na 170 stupňů Celsia a pečeme 40 minut.

Upečenou bábovku posypeme Erythritolem.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Čočkové brownies

Čočkové brownies

Sladké
15 min.
6 ks
Fotografie: Salát z žampiónů a petrželky

Salát z žampiónů a petrželky

Saláty
30 min.
3 porce
Fotografie: Rizoto se žampiony a hráškem

Rizoto s hráškem a žampiony

Těstoviny a rýže
45 min.
3 porce
Fotografie: Mrkvový salát s kedlubnou

Mrkvový salát s kedlubnou

Saláty, Veganské, Vegetariánské
45 min.
3 porce
Fotografie: Kuskus a červenou řepou a polníčkem

Kuskus s červenou řepou a polníčkem

Vegetariánské, Veganské
30 min.
3 porce