Lososové karbanátky

Porce: 6 ks
Doba příravy: 50 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Brambory
300 g
Losos
200 g
Dijonská hořčice
1 lžička
Ovesné vločky
60 g
Žloutky
2 ks
Sůl, pepř
Podle chuti

Postup

Lososové karbanátky jsou výborné jako večeře i oběd a jejich chuť vás opravdu překvapí. Jsou výborné a velmi zdravé. Dobrou chuť!

Brambory nakrájíme a uvaříme do měkka, lososa upečeme v troubě.

Vychladlé brambory s lososem rozmačkáme, přidáme žloutky, dijonskou hořčici, sůl a pepř.

Rukama propracujeme těsto a tvoříme placičky.

Ty pak vložíme na pečicí papír a pečeme v předehřáté troubě 25 min na 170 stupňů Celsia.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Špagety s cuketovou omáčkou

Špagety s cuketovou omáčkou

Omáčky, Těstoviny a rýže
Fotografie: Ovesné placičky

Ovesné placičky - slané sušenky

Slané pečivo
45 min + 5 h na namočení vloček
20 - 24 ks
Fotografie: Mrkvovo - jablečné muffiny bez lepku

Mrkvovo – jablečné muffiny bez lepku

Bez lepku, Sladké
60 min.
24 ks
Fotografie: Sójové maso po Katalánsku

Sójové maso po Katalánsku

Veganské, Vegetariánské
90 min.
3 porce
Fotografie: Maková bábovka

Maková bábovka

Sladké
25 min.
14 ks