Lívance s jogurtovo-malinovým přelivem

Porce: 6 ks
Doba příravy: 15min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Špaldová hladká mouka
1 hrnek - 150 g
Bio bílý jogurt
200 g
Vejce
1 ks
Kypřící prášek
1 lžička
Třtinový cukr
1 lžíce
Sůl
špetka
Kokosový olej
Na smažení
Jogurt, maliny, borůvky
Na ozdobu

Postup

Lívance s jogurtovo-malinovým přelivem jsou vhodné jak pro děti, tak i dospělé. Příprava je rychlá a zdravé lívance za pár minut na stole. Překvapte děti chutnou svačinkou, večeří i obědem.

Postup:

Mouku, jogurt, vejce a zbytek sypkých ingrediencí smícháme a vytvoříme hustou směs. Následně necháme rozpálit kokosový olej na pánvi a pečeme z obou stran cca 3 min. Poté stačí ozdobit borůvkami, malinami, polít jogurtem a je hotovo.

Přejeme dobrou chuť!

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Ovesná kaše s ovocem a oříšky

Ovesná kaše s ovocem

Veganské, Vegetariánské
15 min.
1
Fotografie: domácí Raffaello kuličky

Raffaello kuličky

Sladké, Veganské, Vegetariánské
25 min. + 2 - 3 hod.
20 ks
Fotografie: perníčky ze špaldové mouky

Perníčky ze špaldové mouky

Sladké
30 min.
4 plechy
Fotografie: Špenátový salát s koprem a ředkvičkami

Špenátový salát s koprem a ředkvičkami

Bez lepku, Saláty
40 min.
4 porce
Fotografie: Bezlepkové vanilkové rohlíčky

Bezlepkové vanilkové rohlíčky naší babičky

Bez lepku, Veganské, Vegetariánské
1,5 hod.
3,5 plechu