Krémová cibulačka

Porce: 4 - 5 porcí
Doba příravy: 60 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Brambory
4 - 5 ks
Cibule
4 ks
Smetana na vaření
150 ml
Čerstvý libeček
hrst
Sůl, pepř
podle chuti

Postup

Máte rádi cibulačku? Vyzkoušejte náš recept na krémovou cibulačku, přejeme dobrou chuť!

Brambory a 4 cibule oloupeme, nakrájíme na menší kousky, dáme do hrnce, přidáme na kousky nakrájený libeček.

Zalijeme vodou a vaříme do změknutí brambor (cca 30 minut).

Směs rozmixujeme ponorným šlehačem, přidáme smetanu, dochutíme pepřem a solí a krátce povaříme.

Cibuli, kterou jsme si nechali stranou, oloupeme, nakrájíme na větší kostičky nebo nudličky a osmažíme dozlatova.

Takto upravenou cibulkou zdobíme porci polévky před podáváním.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Muffiny s arašídovým máslem

Muffiny s arašídovým máslem

Sladké
15 min.
10 ks
Fotografie: Bezinkový sirup

Bezinkový sirup

Nápoje
2,5 hod.
4,5 -5 l
Fotografie: vločkové lívance z cottage sýru

Vločkové lívance z Cottage sýru

Ostatní, Sladké
10 min.
6 ks
Fotografie: celozrnný jablečno-hruškový štrůdl

Jablečno-hruškový celozrnný štrůdl

Sladké
50 min.
20 ks
Fotografie: Chia pudink

Pudink s chia semínky

Bez lepku, Ostatní, Sladké
10 min.
1 sklenička