Krémová cibulačka

Porce: 4 - 5 porcí
Doba příravy: 60 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Brambory
4 - 5 ks
Cibule
4 ks
Smetana na vaření
150 ml
Čerstvý libeček
hrst
Sůl, pepř
podle chuti

Postup

Máte rádi cibulačku? Vyzkoušejte náš recept na krémovou cibulačku, přejeme dobrou chuť!

Brambory a 4 cibule oloupeme, nakrájíme na menší kousky, dáme do hrnce, přidáme na kousky nakrájený libeček.

Zalijeme vodou a vaříme do změknutí brambor (cca 30 minut).

Směs rozmixujeme ponorným šlehačem, přidáme smetanu, dochutíme pepřem a solí a krátce povaříme.

Cibuli, kterou jsme si nechali stranou, oloupeme, nakrájíme na větší kostičky nebo nudličky a osmažíme dozlatova.

Takto upravenou cibulkou zdobíme porci polévky před podáváním.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: řepné placky

Řepné placky

Veganské, Ostatní, Vegetariánské
20 min.
5 ks
Fotografie: Salát s čekankou

Salát s čekankou

Saláty
30 min.
4 porce
Fotografie: Kuskus s rukolou a brusinkami

Kuskus s rukolou a brusinkami

Bez laktózy, Bez lepku
30 min.
4-5 porcí
Fotografie: Mrkvový salát

Mrkvový salát

Saláty
15 min.
1 porce
Fotografie: Pomazánka z bílé ředkve a tvarohu

Pomazánka z bílé ředkve a tvarohu

Ostatní
30 min.
3 porce