Krémová cibulačka

Porce: 4 - 5 porcí
Doba příravy: 60 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Brambory
4 - 5 ks
Cibule
4 ks
Smetana na vaření
150 ml
Čerstvý libeček
hrst
Sůl, pepř
podle chuti

Postup

Máte rádi cibulačku? Vyzkoušejte náš recept na krémovou cibulačku, přejeme dobrou chuť!

Brambory a 4 cibule oloupeme, nakrájíme na menší kousky, dáme do hrnce, přidáme na kousky nakrájený libeček.

Zalijeme vodou a vaříme do změknutí brambor (cca 30 minut).

Směs rozmixujeme ponorným šlehačem, přidáme smetanu, dochutíme pepřem a solí a krátce povaříme.

Cibuli, kterou jsme si nechali stranou, oloupeme, nakrájíme na větší kostičky nebo nudličky a osmažíme dozlatova.

Takto upravenou cibulkou zdobíme porci polévky před podáváním.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Špagety s cuketovou omáčkou

Špagety s cuketovou omáčkou

Omáčky, Těstoviny a rýže
Fotografie: Ovesné placičky

Ovesné placičky - slané sušenky

Slané pečivo
45 min + 5 h na namočení vloček
20 - 24 ks
Fotografie: Mrkvovo - jablečné muffiny bez lepku

Mrkvovo – jablečné muffiny bez lepku

Bez lepku, Sladké
60 min.
24 ks
Fotografie: Sójové maso po Katalánsku

Sójové maso po Katalánsku

Veganské, Vegetariánské
90 min.
3 porce
Fotografie: Maková bábovka

Maková bábovka

Sladké
25 min.
14 ks