Krémová cibulačka

Porce: 4 - 5 porcí
Doba příravy: 60 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Brambory
4 - 5 ks
Cibule
4 ks
Smetana na vaření
150 ml
Čerstvý libeček
hrst
Sůl, pepř
podle chuti

Postup

Máte rádi cibulačku? Vyzkoušejte náš recept na krémovou cibulačku, přejeme dobrou chuť!

Brambory a 4 cibule oloupeme, nakrájíme na menší kousky, dáme do hrnce, přidáme na kousky nakrájený libeček.

Zalijeme vodou a vaříme do změknutí brambor (cca 30 minut).

Směs rozmixujeme ponorným šlehačem, přidáme smetanu, dochutíme pepřem a solí a krátce povaříme.

Cibuli, kterou jsme si nechali stranou, oloupeme, nakrájíme na větší kostičky nebo nudličky a osmažíme dozlatova.

Takto upravenou cibulkou zdobíme porci polévky před podáváním.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Muffiny s Cottage a vločkami

Muffiny s Cottage a vločkami

Slané pečivo, Maso, Ostatní
15 min.
6 ks
Fotografie: banánový chlebíček

Banánový chlebíček

Sladké, Ostatní
20 min.
10 ks
Fotografie: Hrachová polévka

Hrachová polévka

Polévky, Bez lepku, Veganské, Vegetariánské
40 min.
4 porce
Fotografie: Salát z hlávkové kapusty a cizrny

Salát z hlávkové kapusty s cizrnou

Saláty, Luštěniny, Veganské, Vegetariánské
120 min.
5 porcí
Fotografie: Šeříkový sirup s granátovým jablkem

Šeříkový sirup s granátovým jablkem

Nápoje
2 hod.+ 24 hod.
2 l