Jablečno-hruškový celozrnný štrůdl

Porce: 20 ks
Doba příravy: 50 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Celozrnná špaldová mouka
200 g
Jemně mleté vločky
100 g
Bílý jogurt
120 g
Kokosový olej
80 g
Vajíčko
1 ks
Náplň
Jablko
1 ks
Hrušky
2 ks
Skořice
1 lžička
Mleté vlašské ořechy
100 g
Rozinky
100 g
Stévie
2 lžíce
Vejce
na potření

Postup

Vyzkoušejte výborný recept na jablečno-hruškový celozrnný štrůdl.

Mouku, vločky, jogurt, vejce a kokosový olej vložíme do mísy a promícháme. Zpracujeme na těsto a rozdělíme na dva kusy.

Rozdělené kusy rozválíme na tenké placky.

Nastrouhané ovoce smícháme s oříšky, rozinkami, stévií nebo medem a navrstvíme na placky.

Těsto s náplní srolujeme, potřeme vejcem a pečeme na 175 °C cca 30 min do zlatova.

Dobrou chuť!

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Mrkvový salát

Mrkvový salát

Saláty
15 min.
1 porce
Fotografie: Pomazánka z bílé ředkve a tvarohu

Pomazánka z bílé ředkve a tvarohu

Ostatní
30 min.
3 porce
Fotografie: Ovesná kaše do skleničky

Ovesná kaše do skleničky

Sladké
10 min.
1 porce
Fotografie: vafle z ovesných vloček

Vafle z ovesných vloček

Sladké
10 min.
1 porce
Fotografie: Špenatový mug cake

Špenátový mug cake

Slané pečivo, Ostatní
10 min.
1 porce