Jablečno-hruškový celozrnný štrůdl

Porce: 20 ks
Doba příravy: 50 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Celozrnná špaldová mouka
200 g
Jemně mleté vločky
100 g
Bílý jogurt
120 g
Kokosový olej
80 g
Vajíčko
1 ks
Náplň
Jablko
1 ks
Hrušky
2 ks
Skořice
1 lžička
Mleté vlašské ořechy
100 g
Rozinky
100 g
Stévie
2 lžíce
Vejce
na potření

Postup

Vyzkoušejte výborný recept na jablečno-hruškový celozrnný štrůdl.

Mouku, vločky, jogurt, vejce a kokosový olej vložíme do mísy a promícháme. Zpracujeme na těsto a rozdělíme na dva kusy.

Rozdělené kusy rozválíme na tenké placky.

Nastrouhané ovoce smícháme s oříšky, rozinkami, stévií nebo medem a navrstvíme na placky.

Těsto s náplní srolujeme, potřeme vejcem a pečeme na 175 °C cca 30 min do zlatova.

Dobrou chuť!

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Rýžové nudle s krevetami

Rýžové nudle s krevetami

Těstoviny a rýže, Ostatní
30 min.
2 porce
Fotografie: Ovesná placka s ořechy

Ovesná placka s ořechy

Sladké
10 min.
1 porce
Fotografie: Kari s rýží a tofu

Kari s rýží a tofu

Těstoviny a rýže, Veganské, Vegetariánské
45 min.
3-4 porce
Fotografie: krémová polévka z bílého chřestu

Krémová polévka z bílého chřestu

Polévky
30 min.
3 porce
Foto: Quiche s hráškem a brambory

Quiche s hráškem a brambory

Bez lepku, Luštěniny, Slané pečivo
50 min.
8 ks