Jablečno-hruškový celozrnný štrůdl

Porce: 20 ks
Doba příravy: 50 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Celozrnná špaldová mouka
200 g
Jemně mleté vločky
100 g
Bílý jogurt
120 g
Kokosový olej
80 g
Vajíčko
1 ks
Náplň
Jablko
1 ks
Hrušky
2 ks
Skořice
1 lžička
Mleté vlašské ořechy
100 g
Rozinky
100 g
Stévie
2 lžíce
Vejce
na potření

Postup

Vyzkoušejte výborný recept na jablečno-hruškový celozrnný štrůdl.

Mouku, vločky, jogurt, vejce a kokosový olej vložíme do mísy a promícháme. Zpracujeme na těsto a rozdělíme na dva kusy.

Rozdělené kusy rozválíme na tenké placky.

Nastrouhané ovoce smícháme s oříšky, rozinkami, stévií nebo medem a navrstvíme na placky.

Těsto s náplní srolujeme, potřeme vejcem a pečeme na 175 °C cca 30 min do zlatova.

Dobrou chuť!

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Muffiny s Cottage a vločkami

Muffiny s Cottage a vločkami

Slané pečivo, Maso, Ostatní
15 min.
6 ks
Fotografie: banánový chlebíček

Banánový chlebíček

Sladké, Ostatní
20 min.
10 ks
Fotografie: Hrachová polévka

Hrachová polévka

Polévky, Bez lepku, Veganské, Vegetariánské
40 min.
4 porce
Fotografie: Salát z hlávkové kapusty a cizrny

Salát z hlávkové kapusty s cizrnou

Saláty, Luštěniny, Veganské, Vegetariánské
120 min.
5 porcí
Fotografie: Šeříkový sirup s granátovým jablkem

Šeříkový sirup s granátovým jablkem

Nápoje
2 hod.+ 24 hod.
2 l