Jablečno-hruškový celozrnný štrůdl

Porce: 20 ks
Doba příravy: 50 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Celozrnná špaldová mouka
200 g
Jemně mleté vločky
100 g
Bílý jogurt
120 g
Kokosový olej
80 g
Vajíčko
1 ks
Náplň
Jablko
1 ks
Hrušky
2 ks
Skořice
1 lžička
Mleté vlašské ořechy
100 g
Rozinky
100 g
Stévie
2 lžíce
Vejce
na potření

Postup

Vyzkoušejte výborný recept na jablečno-hruškový celozrnný štrůdl.

Mouku, vločky, jogurt, vejce a kokosový olej vložíme do mísy a promícháme. Zpracujeme na těsto a rozdělíme na dva kusy.

Rozdělené kusy rozválíme na tenké placky.

Nastrouhané ovoce smícháme s oříšky, rozinkami, stévií nebo medem a navrstvíme na placky.

Těsto s náplní srolujeme, potřeme vejcem a pečeme na 175 °C cca 30 min do zlatova.

Dobrou chuť!

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Muffiny s arašídovým máslem

Muffiny s arašídovým máslem

Sladké
15 min.
10 ks
Fotografie: Bezinkový sirup

Bezinkový sirup

Nápoje
2,5 hod.
4,5 -5 l
Fotografie: vločkové lívance z cottage sýru

Vločkové lívance z Cottage sýru

Ostatní, Sladké
10 min.
6 ks
Fotografie: Chia pudink

Pudink s chia semínky

Bez lepku, Ostatní, Sladké
10 min.
1 sklenička
Fotografie: Salát s olivami na řecký způsob

Salát s olivami na řecký způsob

Bez laktózy, Bez lepku, Saláty, Veganské, Vegetariánské
30 min.
3 - 4