Jablečno-hruškový celozrnný štrůdl

Porce: 20 ks
Doba příravy: 50 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Celozrnná špaldová mouka
200 g
Jemně mleté vločky
100 g
Bílý jogurt
120 g
Kokosový olej
80 g
Vajíčko
1 ks
Náplň
Jablko
1 ks
Hrušky
2 ks
Skořice
1 lžička
Mleté vlašské ořechy
100 g
Rozinky
100 g
Stévie
2 lžíce
Vejce
na potření

Postup

Vyzkoušejte výborný recept na jablečno-hruškový celozrnný štrůdl.

Mouku, vločky, jogurt, vejce a kokosový olej vložíme do mísy a promícháme. Zpracujeme na těsto a rozdělíme na dva kusy.

Rozdělené kusy rozválíme na tenké placky.

Nastrouhané ovoce smícháme s oříšky, rozinkami, stévií nebo medem a navrstvíme na placky.

Těsto s náplní srolujeme, potřeme vejcem a pečeme na 175 °C cca 30 min do zlatova.

Dobrou chuť!

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: špaldové palačinky se špenátem

Špaldové slané palačinky

Ostatní
20 min.
8 ks
Fotografie: fitness koláč

Zdravý fitness koláč

Sladké
30 min.
8 ks
Fotografie: Pórkové placičky

Pórkové placičky

Bez lepku, Ostatní
60 min
4 -5 ks
Fotografie: Houbové placičky s cottage

Houbové placičky s Cottage

Bez lepku, Ostatní
90 min.
4 - 5 ks
Fotografie: Bramborové knedlíky s pohankou

Bramborové knedlíky s pohankou

Bez laktózy, Bez lepku, Veganské, Vegetariánské
60 min.
3 šišky