Guláš z hlívy ústřičné

Porce: 2 - 3
Doba příravy: 45 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Hlíva ústřičná
200 g
Brambory
300 g
Cibule
1 ks
Paprika, sůl, pepř
podle chuti
Rozmarýn
špetka
Olivový olej
1 - 2 lžíce

Postup

Hlíva ústřičná má mnoho zdravotních benefitů, proto doporučujeme ochutnat guláš z hlívy ústřičné, který je vhodný pro vegany i vegetariány. Příprava je snadná a během pár minut můžete mít skvělou večeři či oběd na stole. Dobrou chuť!

Příprava:

V hrnci na oleji orestujeme nakrájenou cibulku a očištěnou, nakrájenou hlívu.

Přidáme koření, na kostičky nakrájené brambory, zalijeme vodou a cca 30 minut vaříme, než jsou brambory měkké.

Po změknutí můžeme ihned podávat, popř. můžete ještě dohustit nastrouhaným bramborem nebo moukou.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Tvarohový bezlepkový cheescake s borůvkami

Tvarohový bezlepkový cheescake s borůvkami

Bez lepku, Sladké
120 min.
8 - 12 ks
Fotografie: Směs na topinky z bedel

Směs na topinky z bedel

Vegetariánské, Ostatní, Veganské
45 min.
3 - 4 porce
Fotografie: Polévka z patizonu a tofu

Polévka z patizonu s uzeným tofu

Polévky
60 min.
4 porce
Fotografie: Karbanátky z patizonu bez lepku

Karbanátky z patizonu bez lepku

Bez lepku
60 min.
25 ks
Fotografie: zapečený jogurt

Zapečený jogurt s čekankovým sirupem

Sladké
10 min.
1 porce