Guláš z hlívy ústřičné

Porce: 2 - 3
Doba příravy: 45 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Hlíva ústřičná
200 g
Brambory
300 g
Cibule
1 ks
Paprika, sůl, pepř
podle chuti
Rozmarýn
špetka
Olivový olej
1 - 2 lžíce

Postup

Hlíva ústřičná má mnoho zdravotních benefitů, proto doporučujeme ochutnat guláš z hlívy ústřičné, který je vhodný pro vegany i vegetariány. Příprava je snadná a během pár minut můžete mít skvělou večeři či oběd na stole. Dobrou chuť!

Příprava:

V hrnci na oleji orestujeme nakrájenou cibulku a očištěnou, nakrájenou hlívu.

Přidáme koření, na kostičky nakrájené brambory, zalijeme vodou a cca 30 minut vaříme, než jsou brambory měkké.

Po změknutí můžeme ihned podávat, popř. můžete ještě dohustit nastrouhaným bramborem nebo moukou.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Špagety s cuketovou omáčkou

Špagety s cuketovou omáčkou

Omáčky, Těstoviny a rýže
Fotografie: Ovesné placičky

Ovesné placičky - slané sušenky

Slané pečivo
45 min + 5 h na namočení vloček
20 - 24 ks
Fotografie: Mrkvovo - jablečné muffiny bez lepku

Mrkvovo – jablečné muffiny bez lepku

Bez lepku, Sladké
60 min.
24 ks
Fotografie: Sójové maso po Katalánsku

Sójové maso po Katalánsku

Veganské, Vegetariánské
90 min.
3 porce
Fotografie: Maková bábovka

Maková bábovka

Sladké
25 min.
14 ks