Guláš z hlívy ústřičné

Porce: 2 - 3
Doba příravy: 45 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Hlíva ústřičná
200 g
Brambory
300 g
Cibule
1 ks
Paprika, sůl, pepř
podle chuti
Rozmarýn
špetka
Olivový olej
1 - 2 lžíce

Postup

Hlíva ústřičná má mnoho zdravotních benefitů, proto doporučujeme ochutnat guláš z hlívy ústřičné, který je vhodný pro vegany i vegetariány. Příprava je snadná a během pár minut můžete mít skvělou večeři či oběd na stole. Dobrou chuť!

Příprava:

V hrnci na oleji orestujeme nakrájenou cibulku a očištěnou, nakrájenou hlívu.

Přidáme koření, na kostičky nakrájené brambory, zalijeme vodou a cca 30 minut vaříme, než jsou brambory měkké.

Po změknutí můžeme ihned podávat, popř. můžete ještě dohustit nastrouhaným bramborem nebo moukou.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Muffiny s Cottage a vločkami

Muffiny s Cottage a vločkami

Slané pečivo, Maso, Ostatní
15 min.
6 ks
Fotografie: banánový chlebíček

Banánový chlebíček

Sladké, Ostatní
20 min.
10 ks
Fotografie: Hrachová polévka

Hrachová polévka

Polévky, Bez lepku, Veganské, Vegetariánské
40 min.
4 porce
Fotografie: Salát z hlávkové kapusty a cizrny

Salát z hlávkové kapusty s cizrnou

Saláty, Luštěniny, Veganské, Vegetariánské
120 min.
5 porcí
Fotografie: Šeříkový sirup s granátovým jablkem

Šeříkový sirup s granátovým jablkem

Nápoje
2 hod.+ 24 hod.
2 l