Guláš z hlívy ústřičné

Porce: 2 - 3
Doba příravy: 45 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Hlíva ústřičná
200 g
Brambory
300 g
Cibule
1 ks
Paprika, sůl, pepř
podle chuti
Rozmarýn
špetka
Olivový olej
1 - 2 lžíce

Postup

Hlíva ústřičná má mnoho zdravotních benefitů, proto doporučujeme ochutnat guláš z hlívy ústřičné, který je vhodný pro vegany i vegetariány. Příprava je snadná a během pár minut můžete mít skvělou večeři či oběd na stole. Dobrou chuť!

Příprava:

V hrnci na oleji orestujeme nakrájenou cibulku a očištěnou, nakrájenou hlívu.

Přidáme koření, na kostičky nakrájené brambory, zalijeme vodou a cca 30 minut vaříme, než jsou brambory měkké.

Po změknutí můžeme ihned podávat, popř. můžete ještě dohustit nastrouhaným bramborem nebo moukou.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Rýžové nudle s krevetami

Rýžové nudle s krevetami

Těstoviny a rýže, Ostatní
30 min.
2 porce
Fotografie: Ovesná placka s ořechy

Ovesná placka s ořechy

Sladké
10 min.
1 porce
Fotografie: Kari s rýží a tofu

Kari s rýží a tofu

Těstoviny a rýže, Veganské, Vegetariánské
45 min.
3-4 porce
Fotografie: krémová polévka z bílého chřestu

Krémová polévka z bílého chřestu

Polévky
30 min.
3 porce
Foto: Quiche s hráškem a brambory

Quiche s hráškem a brambory

Bez lepku, Luštěniny, Slané pečivo
50 min.
8 ks