Guláš z hlívy ústřičné

Porce: 2 - 3
Doba příravy: 45 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Hlíva ústřičná
200 g
Brambory
300 g
Cibule
1 ks
Paprika, sůl, pepř
podle chuti
Rozmarýn
špetka
Olivový olej
1 - 2 lžíce

Postup

Hlíva ústřičná má mnoho zdravotních benefitů, proto doporučujeme ochutnat guláš z hlívy ústřičné, který je vhodný pro vegany i vegetariány. Příprava je snadná a během pár minut můžete mít skvělou večeři či oběd na stole. Dobrou chuť!

Příprava:

V hrnci na oleji orestujeme nakrájenou cibulku a očištěnou, nakrájenou hlívu.

Přidáme koření, na kostičky nakrájené brambory, zalijeme vodou a cca 30 minut vaříme, než jsou brambory měkké.

Po změknutí můžeme ihned podávat, popř. můžete ještě dohustit nastrouhaným bramborem nebo moukou.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Čočkové brownies

Čočkové brownies

Sladké
15 min.
6 ks
Fotografie: Salát z žampiónů a petrželky

Salát z žampiónů a petrželky

Saláty
30 min.
3 porce
Fotografie: Rizoto se žampiony a hráškem

Rizoto s hráškem a žampiony

Těstoviny a rýže
45 min.
3 porce
Fotografie: Mrkvový salát s kedlubnou

Mrkvový salát s kedlubnou

Saláty, Veganské, Vegetariánské
45 min.
3 porce
Fotografie: Kuskus a červenou řepou a polníčkem

Kuskus s červenou řepou a polníčkem

Vegetariánské, Veganské
30 min.
3 porce