Dýňová polévka s batáty

Porce: 2 porce
Doba příravy: 15 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Dýně Hokkaidó
1/2 ks
Batát
1 ks
Šalotka
1 ks
Zeleninový vývar
250 ml
Sůl
dle chuti
Olivový olej
1 lžíce

Postup

Dýňová polévka s batáty má sladší příchuť a v zimním období krásně zahřeje i zasytí. Vhodná je i pro vegany a vegetariány a příprava zabere pouhých 15 min. Zahřejte se na těle i duši výbornou polévkou z naší kuchyně.

Postup:

Dýni omyjeme a nakrájíme na kousky.

Batát oloupeme a nakrájíme na kousky.

Šalotku orestujeme na olivovém oleji, přidáme batát a dýni a také orestujeme. Přilijeme vývar a vaříme do změknutí.

Poté odstavíme a rozmixujeme.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Těstoviny s žampiony, tofu a špenátem

Těstoviny se žampiony, tofu a špenátem

Těstoviny a rýže, Veganské, Vegetariánské
60 min.
3 porce
Fotografie: Slaný koláč s mozzarellou a řeřichou

Slaný koláč s mozzarellou a řeřichou

Bez lepku, Slané pečivo
70 min.
8 ks
Fotografie: Chřestovo-brokolicový krém

Chřestovo-brokolicový krém

Polévky
20 min.
4 porce
Fotografie: zapečená vejce na sladko

Zapečená vejce na sladko

Sladké, Ostatní
10 min.
1 porce
Fotografie: Banánové lívance s avokádovou pomazánkou

Banánové lívance s avokádovou pomazánkou

Sladké, Ostatní
15 min.
4 ks