Cheesecake s jahodami

Porce: 8 ks
Doba příravy: 30 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Na těsto:
Vločky
100 g
Vejce
1 ks
Arašídové máslo
20 g
Med
20 g
Voda
3-5lžic
Náplň:
Řecký jogurt
140 g
Odtučněný tvaroh
250 g
Gervais
80 g
Vanilkový pudink (prášek)
20 g
Cejlonská skořice
čtvrt lžičky
Med
20 g
Arašídové máslo
20 g

Postup

Těsto zpracujeme a vmačkáme do koláčové formy vyložené pečicím papírem. Dáme péct na 130 °C asi 12 min.

Mezitím smícháme ingredience na náplň a důkladně promícháme.

Navrstvíme na upečený korpus a pečeme 40 min na 140 stupňů Celsia.

Necháme vychladnout, ozdobíme jahodami a necháme odležet v lednici min. 2 hodiny.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Smoothie mango

Smoothie mango

Nápoje, Bez laktózy, Veganské, Vegetariánské
10 min.
1 porce
Fotografie: Fazolová pomazánka

Fazolová pomazánka

Luštěniny
10 min.
2 porce
Fotografie: Rýžové nudle s krevetami

Rýžové nudle s krevetami

Těstoviny a rýže, Ostatní
30 min.
2 porce
Fotografie: Ovesná placka s ořechy

Ovesná placka s ořechy

Sladké
10 min.
1 porce
Fotografie: Kari s rýží a tofu

Kari s rýží a tofu

Těstoviny a rýže, Veganské, Vegetariánské
45 min.
3-4 porce