Cheesecake s jahodami

Porce: 8 ks
Doba příravy: 30 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Na těsto:
Vločky
100 g
Vejce
1 ks
Arašídové máslo
20 g
Med
20 g
Voda
3-5lžic
Náplň:
Řecký jogurt
140 g
Odtučněný tvaroh
250 g
Gervais
80 g
Vanilkový pudink (prášek)
20 g
Cejlonská skořice
čtvrt lžičky
Med
20 g
Arašídové máslo
20 g

Postup

Těsto zpracujeme a vmačkáme do koláčové formy vyložené pečicím papírem. Dáme péct na 130 °C asi 12 min.

Mezitím smícháme ingredience na náplň a důkladně promícháme.

Navrstvíme na upečený korpus a pečeme 40 min na 140 stupňů Celsia.

Necháme vychladnout, ozdobíme jahodami a necháme odležet v lednici min. 2 hodiny.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Špagety s cuketovou omáčkou

Špagety s cuketovou omáčkou

Omáčky, Těstoviny a rýže
Fotografie: Ovesné placičky

Ovesné placičky - slané sušenky

Slané pečivo
45 min + 5 h na namočení vloček
20 - 24 ks
Fotografie: Mrkvovo - jablečné muffiny bez lepku

Mrkvovo – jablečné muffiny bez lepku

Bez lepku, Sladké
60 min.
24 ks
Fotografie: Sójové maso po Katalánsku

Sójové maso po Katalánsku

Veganské, Vegetariánské
90 min.
3 porce
Fotografie: Maková bábovka

Maková bábovka

Sladké
25 min.
14 ks