Cheesecake s jahodami

Porce: 8 ks
Doba příravy: 30 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Na těsto:
Vločky
100 g
Vejce
1 ks
Arašídové máslo
20 g
Med
20 g
Voda
3-5lžic
Náplň:
Řecký jogurt
140 g
Odtučněný tvaroh
250 g
Gervais
80 g
Vanilkový pudink (prášek)
20 g
Cejlonská skořice
čtvrt lžičky
Med
20 g
Arašídové máslo
20 g

Postup

Těsto zpracujeme a vmačkáme do koláčové formy vyložené pečícím papírem. Dáme péct na 130 stupňů Celsia asi 12 min.

Mezitím smícháme ingredience na náplň a důkladně promícháme.

Navrstvíme na upečený korpus a pečeme 40 min na 140 stupňů Celsia.

Necháme vychladnout, ozdobíme jahodami a necháme odležet v lednici min. 2 hodiny.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Muffiny s Cottage a vločkami

Muffiny s Cottage a vločkami

Slané pečivo, Maso, Ostatní
15 min.
6 ks
Fotografie: banánový chlebíček

Banánový chlebíček

Sladké, Ostatní
20 min.
10 ks
Fotografie: Hrachová polévka

Hrachová polévka

Polévky, Bez lepku, Veganské, Vegetariánské
40 min.
4 porce
Fotografie: Salát z hlávkové kapusty a cizrny

Salát z hlávkové kapusty s cizrnou

Saláty, Luštěniny, Veganské, Vegetariánské
120 min.
5 porcí
Fotografie: Šeříkový sirup s granátovým jablkem

Šeříkový sirup s granátovým jablkem

Nápoje
2 hod.+ 24 hod.
2 l