Avokádový toast s vejcem

Porce: 1
Doba příravy: 10 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Volské oko
1 kus
Avokádo
1/2
Cherry rajčátko
3 kusy
Olivový olej
1 lzička
Žitný chléb (nebo rýžový)
2 plátky
Sůl
dle chuti
Pepř
dle chuti
Chilli
dle chuti

Postup

Nejprve si rozehřejeme pánev s olivovým olejem. Vejce na něj vložíme a osmahneme dokud bílek neztuhne.

Během přípravy volského oka vložíme žitné chleby do toustovače nebo je osmahneme na pánvi s trochou olivového oleje.

Dále vydlabeme půlku avokáda a dáme jej na toust a tam ho následně rozmačkáme vidličkou a osolíme.

Poté si nakrájíme cherry rajčátka a dáme je na připravený toust s avokádem. Až bude volské oko hotové, vložíme ho na druhý připravený toust a nakonec je oba dochutíme.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Meduňkový sirup

Meduňkový sirup

Nápoje
48 hod + 30min.
4 l
Fotografie: levandulový sirup

Levandulový sirup

Nápoje
30min + 24hod.
5,5 l
Fotografie: Zelňačka polévka

Zelňačka

Polévky, Veganské, Vegetariánské
60 min.
4 porce
Fotografie: Fitness cake

Fitness cake

Sladké
50 min.
8 ks
Omeletové muffiny

Omeletové muffiny

Bez laktózy, Ostatní
45 min.
7 ks