Avokádové lívance s vejci

Porce: 4 porce
Doba příravy: 15 min.

Gynex

Reklama

Ingredience

Avokádo
1 ks
Vejce
2 ks
Ovesné vločky
40 g
Sůl
Podle chuti

Postup

Avokádové lívance s volským okem aneb lívance na slaný způsob. Příprava je snadná a rychlá. Výborná a originální snídaně pro celou rodinu.

Postup:

Avokádo oloupeme a nakrájíme na kousky, do mixéru přidáme vločky, sůl a 1 vejce. Vše spolu rozmixujeme, popř. přidáme trochu vody.

Lívance pečeme na nepřilnavé pánvi cca 2 min z každé strany.

Nakonec si uděláme volské oko.

Sdílet na Facebooku

Viaflorin

Reklama

Další zdravé recepty

Fotografie: Těstoviny s žampiony, tofu a špenátem

Těstoviny se žampiony, tofu a špenátem

Těstoviny a rýže, Veganské, Vegetariánské
60 min.
3 porce
Fotografie: Slaný koláč s mozzarellou a řeřichou

Slaný koláč s mozzarellou a řeřichou

Bez lepku, Slané pečivo
70 min.
8 ks
Fotografie: Chřestovo-brokolicový krém

Chřestovo-brokolicový krém

Polévky
20 min.
4 porce
Fotografie: zapečená vejce na sladko

Zapečená vejce na sladko

Sladké, Ostatní
10 min.
1 porce
Fotografie: Banánové lívance s avokádovou pomazánkou

Banánové lívance s avokádovou pomazánkou

Sladké, Ostatní
15 min.
4 ks